A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Велике прибирання триває

Дата: 12.04.2018 21:33
Кількість переглядів: 687

   До суботника, ініційованого Чорнобаївською селищною радою, по наведенню благоустрою на кладовищах селища долучилися працівники всіх бюджетних установ та організацій, приватні підприємці та небайдужі мешканці громади.

Фото без опису  «Селище помалу оговтується після зими, відразу видно не марні старання кожного, хто долучився до прибирання, адже роботи зроблено чимало. Я вдячна всім, хто не залишився осторонь та допоміг привести великі території до ладу. Особлива подяка Чорнобаївській районній державній адміністрації, депутатам районної та селищної ради за ініціативність та вдало проведену роботу», - поінформувала селищний голова Алла Мірошниченко.

   За останні декілька днів було прибрано всі кладовища, в’їзд до селища та окремі занедбані межі.  Такий невеликий, на перший погляд, захід є дуже важливим для навколишнього середовища та санітарного стану Чорнобаю, адже за цей короткий проміжок часу було розчищено великі чагарники, прибрано купи минулорічного листя, гілля та побутового сміття, побілено дерева. На центральних вулицях, провулках та в’їздах стало значно затишніше та чистіше. Силами громади Чорнобай оживає, маємо надію на те, що така ситуація буде продовжуватися і надалі.

Фото без опису   Селищна рада закликає кожного свідомого жителя подбати про чистоту не тільки власного домоволодіння, але і прилеглої до нього території. Сортуйте сміття згідно з новими правилами, викидайте його в спеціально відведені для цього місця та навчайте своїх дітей культурної поведінки. Адже ми самі творці свого добробуту.

   Роботи по благоустрою продовжуватимуться, на цьому робота не закінчується. 

   До зустрічі на наступних заходах селища по наведенню благоустрою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь