A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Коли людяність і благодійність не просто слова – для тяжкохворого жителя Чорнобая проведено благодійний концерт

Дата: 21.02.2020 23:07
Кількість переглядів: 741

   Життя…воно цікаве на події, знайомства, досягнення…Ми від самого дитинства розвиваємося, спілкуємося, мріємо, радіємо та сумуємо. Кожен з нас прагне власної мети та впевнено крокує до її реалізації. Всі ми різні - один мріє про подорожі, інший - про успішне життя, хтось хоче створити сім`ю, інший навпаки - навіть не знає, ким хоче стати в майбутньому. Та, інколи, доля «підкидає» кожному з нас несподіванки, які перекреслюють всі плани і сподівання та розділяють життя на «до» та «після», особливо коли це стосується найціннішого – здоров`я.

   Сумна звістка прийшла в родину Мархоцьких – молодий, активний, перспективний та просто сповнений життя 25-річний Коля захворів на гострий мієлоїдний лейкоз – рак крові.

Фото без опису   

  Страшна хвороба заполонила організм молодого юнака, який ще вчора планував своє майбутнє.

   Попри страшний діагноз, цей позитивний та цілеспрямований юнак не злякався. Він налаштований побороти ворога, адже його підтримують тисячі українців – рідні, близькі, друзі, однокласники, колеги, знайомі та навіть незнайомі йому люди.

 

   Надзвичайна активність в соцмережах по збору коштів для Колі додали йому ще більше оптимізму та віри в своє одужання - за короткий час вдалося зібрати понад 680 000 грн.

   Всі, хто підтримує Миколу Мархоцького вірять в те, що він обов’язково впорається з цим «німим вбивцею». Для лікування молодого юнака потрібно щонайменше 5 000 000 грн., тому збір коштів для його порятунку триває. В освітніх закладах, магазинах та громадських місцях Чорнобая проводяться різноманітні ярмарки та збір коштів для його лікування. Та на цьому підтримка не закінчується – для Миколи Мархоцького було організовано благодійний концерт.

Фото без опису 

 

  Ідея проведення заходу виникла завдяки ініціативі колективів районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді райдержадміністрації та дитячої школи мистецтв, представникам відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації, Чорнобаївської селищної ради та районного будинку культури.

   Активно допомагали в організації концерту друзі та однокласники Миколи Мархоцького. Приємно відзначити і творчі колективи селища та району, які без вагань долучилися до проведення благодійного заходу.   

 

 

   У фойє районного будинку культури відбувався благодійний ярмарок малюнків та художніх виробів юних майстрів і викладачів дитячої школи мистецтв та Центру творчості, всі кошти з якого передали для лікування Миколи.
Фото без описуФото без опису

  Для глядачів, які прибули на благодійний захід, організатори підготували різноманітну та цікаву концертну програму, в якій взяли участь діти та дорослі. Присутні насолоджувалися виступами тріо піаністок «Парафраз», викладачів та учнів дитячої школи мистецтв, вокально-інструментального ансамблю «Водограй», танцювальними композиціями від колективу «Мальви» та НТК «Фієста» та переглянули відео-звернення від Миколи Мархоцького, в якому він розповів про самопочуття під час лікування та подякував усім за підтримку.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без опису
Фото без опису
   Ведучими благодійного концерту були Андрій та Анна Купчини. І, звичайно, не обійшлося цього вечора без гумору – актуальними жартами всіх присутніх розважали Інна Приходько та команда «По-людськи».
Фото без описуФото без описуФото без опису   Приємним доповненням стало спільне фото із глядачами для Миколи Мархоцького, як знак підтримки та віри в його якнайшвидше одужання.
Фото без опису
   Після концертної програми відбулася відповідальна місія – підрахунок суми, яку вдалося зібрати завдяки небайдужим людям, які відвідали благодійний концерт.

   Загалом, на лікування Миколи Мархоцького вдалося зібрати 18 740 грн. та 2 500 грн. із продажу малюнків та художніх виробів.
Фото без опису
   Дякуємо всім, хто своєю підтримкою надихає Миколу Мархоцького боротися далі. Тільки разом можливо зробити справжнє диво – вилікувати молодого юнака, в якого попереду ціле життя! Адже – рак не вирок, і ми разом це доведемо! Продовжуємо тримати «руку на пульсі».

   Бажаємо Миколі якнайшвидшого одужання, а його родині – терпіння, витримки та віри.  

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь