A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З Днем Святої Трійці!

Дата: 16.06.2019 00:47
Кількість переглядів: 429

   Сьогодні, 16 червня, християни відзначають одне з найбільших свят –  День Святої Трійці.

   Це свято має багато традицій та є знаковим для вірян, адже воно святкується на 50-й день після Великодня, тому друга назва цього свята - П'ятидесятниця. Наш мудрий народ, з давніх-давен, у  години радості й випробувань завжди знаходив  розраду та надію у вірі. Згідно з Євангелієм, саме в цей день на апостолів зійшов Святий Дух, після чого учні Христа почали проповідувати Євангелія по всьому світу. Вважається, що з цього моменту і починається історія християнської церкви.
  Свято Трійці є торжеством віри, моралі та духовності. Нині ми особливо відчуваємо потребу в цих цінностях, що надають наснагу жити, творити та перемагати.

Фото без опису  Дорогі жителі Чорнобаївської громади! Щиро вітаю кожного з Вас із великим християнським святом Святої Трійці. Цієї світлої днини, разом із зеленими композиціями, в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов'ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім тим, хто поряд. Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай в домівках кожного з Вас панують лише душевний спокій, міцне здоров'я та віра в краще майбутнє.

   Нехай єднає нас світло незгасних людських чеснот, а духовне піднесення стане благодатною нивою для нових благих починань! 

 

З повагою,

селищний голова Чорнобая А О. Мірошниченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь