A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ

   Сьогодні, 18 березня, під головуванням заступника голови селищної ради Вікторії Кикоть відбулося засідання комісії Чорнобаївської селищної ради з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів. На комісію було винесено 4 питання, які попередньо детально опрацювала служба у справах дітей селищної  ради.  

16:35 18.03.2024

В Чорнобаї проведено Відкритий чемпіонат Чорнобаївської територіальної громади з волейболу серед жіночих команд

   Турнір проведений за організаційної підтримки Чорнобаївського фізкультурно-оздоровчого клубу і відділу культури, молоді та спорту Чорнобаївської селищної ради.

16:31 09.03.2024

Шановні жінки Чорнобавської громади!

   8 березня 1977 року Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію, яка пропонувала країнам світу «відзначати Міжнародний день прав жінок і міжнародного миру». Українська жінка є взірцем незалежності, сили, мужності, волі та боротьби  за мирне життя.  

08:19 08.03.2024

ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ ПАМ'ЯТІ ІВАНА ІВАНОВИЧА ДОШКАРЯ

   Цієї суботи, 2 березня, традиційний турнір з міні-футболу на Кубок пам’яті Івана Івановича Дошкаря зібрав у Чорнобаївському спорткомплексі його рідних, друзів, колег, вболівальників та всіх тих, хто цінує і береже пам'ять про легендарного футболіста. На заході були присутні почесні гості та організатори: заступник Чорнобаївського селищного голови - Вікторія Кикоть, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» -Петро Душейко, міський голова міста Чигирин - Віктор Харченко, голова Федерації футболу Чорнобаївщини - Юрій Батурін, депутат Чорнобаївської селищної ради ВО "Черкащани" - Василь Дмитренко, настоятель храму Святої Варвари ПЦУ селища Чорнобай отець Іван.

22:23 02.03.2024

ПІДКОРЮВАЛИ ВОДНУ СТИХІЮ

   28 лютого в Чорнобаївському   спорткомплексі   відбувся  турнір з плавання серед  юнаків та дівчат на  призи   олімпійського чемпіона Андрія Івановича Хіміча. Людини, ім’я якої увійшло в усі спортивні енциклопедії світу. Андрій Іванович - наша гордість, символ міцності та фізичного гарту українців - олімпійський чемпіон (Токіо, 1964) на каное-двійці на дистанції 1000 метрів, триразовий чемпіон Європи (1961, 1965), срібний призер першості світу, заслужений тренер України, переможець багатьох веслувальних регат – Андрій Іванович Хіміч.

19:10 28.02.2024

В громаді вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

   20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави, згадує сторінки Революції Гідності. Сьогодні надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалось. Адже, це фактично була перша битва російсько-української війни. Це була битва за наші цінності, за європейське мабутнє, за свободу.

09:59 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь