A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя в боротьбі за вільну соборну Україну

Вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя в боротьбі за вільну соборну Україну

   Універсал Директорії  22 січня 1919 року  визначив «…Віднині во єдино зливаються століттями відірвані одна від одної частини єдиної України — Галичина, Буковина, Закарпаття і Наддніпрянська Україна. Здійснилися віковічні мрії, для яких жили і за які вмирали найкращі сини України. Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна республіка. Віднині український народ увільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об'єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної, незалежної української держави, на добро і щастя українського народу.»

09:39 22.01.2024

Шановні жителі Чорнобаївської громади!

Шановні жителі Чорнобаївської громади!

   22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році ми відзначаємо День Соборності України. Ця історична подія  - це не лише об’єднання двох берегів. Це єдність мільйонів людей. Це єдність усіх  українських земель із спільним минулим і майбутнім:   де всі – один за одного  в єдиному міцному кулаці,  в своєму історичному і моральному праві, в боротьбі і захисті  життя в мирній і вільній Україні.

06:00 22.01.2024

Відбулось засідання сорок першої   (позачергової) сесії  Чорнобаївської селищної ради VІІІ скликання.

Відбулось засідання сорок першої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VІІІ скликання.

   18 січня 2024 року під головуванням селищного голови  Сергія ЛЮБИВОГО відбулося засідання сорок першої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

12:25 18.01.2024

Проведено засідання виконавчого комітету

Проведено засідання виконавчого комітету

   17 січня  Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли участь старости старостинських округів та керівники структурних підрозділів селищної ради.

09:31 17.01.2024

Сьогодні в Чорнобаї звучали величальні українські народні обрядові пісні.

Сьогодні в Чорнобаї звучали величальні українські народні обрядові пісні.

   Фестиваль щедрувальних колективів громади пройшов в Чорнобаївському селищному будинку культури. Лунали українські колядки та щедрівки, які, потрібно зауважити, жодного разу не повторилися. В теплій, затишній атмосфері піснеспіви зачаровували слухачів мелодійністю та органічним поєднанням народного та біблійного сюжетів, кожен колектив просив про перемогу та мир.

19:25 04.01.2024

Шістнадцятий   турнір із футзалу  на «Кубок пам’яті С. Д. Пхіденка»

Шістнадцятий турнір із футзалу на «Кубок пам’яті С. Д. Пхіденка»

   У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся турнір з футзалу «Кубок пам’яті С.Д. Пхіденка» серед дітей 2014-2016 років народження. Під час урочистого відкриття турніру селищний голова Сергій Любивий, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району», Заслужений працівник сільського господарства України, депутат Верховної Ради України ІІ скликання, віцепрезидент Федерації греко-римської боротьби України, президент обласної федерації греко-римської боротьби, голова оргкомітету Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті ім. І.М.Піддубного Петро Душейко, у своїх виступах ще раз згадали про Семена Дмитровича Пхіденка, як прекрасного керівника і організатора, ініціатора будівництва спортивного комплексу у Чорнобаї, людину, яка все своє життя популяризувала спорт в районі та  пропагувала здоровий спосіб життя та  привітали  команди з початком турніру,  побажали юним футболістам  проявити спортивний азарт та показати  майстерність у командній грі.

19:12 04.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь