A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні військовослужбовці!  Захисники України!

Шановні військовослужбовці!  Захисники України!

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше.

08:05 06.12.2023

У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на честь Захисників і Захисниць України.

У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на честь Захисників і Захисниць України.

У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на честь Захисників і Захисниць України. 102 юнаки змагалися за першість у 2 вікових ( 2010-2011 та 2012-2013 роки народження) та 11 вагових категоріях в кожній віковій.

08:27 04.12.2023

Економічне насильство – це не ок!

Економічне насильство – це не ок!

Незаконне позбавлення людини коштів, майна, їжі чи житла – не міра виховання, не прояв турботи, а саме бажання контролювати. І йдеться далеко не про виховання або турботу. Це економічне насильство! Примус до жебрацтва, крадіжки або проституції, перешкоджання у працевлаштуванні чи навчанні, позбавлення документів – це також ознаки економічного насильства. ⚠️ Не мовчіть і не толеруйте такі дії. Разом зробимо наше суспільство безпечнішим. У рамках  міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства. Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

15:05 01.12.2023

Пам’ятаємо…

Пам’ятаємо…

   Щороку, в останню суботу листопада, у пам'ять і серце кожного з нас приходить страшний гість – це спогад про нелюдські злочини, які позбавили життя мільйони українців. 1921, 1922 і 1923 роки… 1946 і 1947… і найчорніші найстрашніші -1932 -1933 роки. 

17:21 25.11.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

   Пам’ятаймо жахливі злочини радянської держави проти українського народу, як аксіому в переконанні невідворотності перемоги над ненависним ворогом, який хоче знову повернути нас у рабське російське ярмо. Тільки вдумайтеся в такі факти: у 1932 році для України встановили нереальний до виконання план заготівлі хліба 356 млн пудів. Йшлося тоді про повну конфіскацію всіх запасів пшениці та іншого зерна. Також конфісковували харчі, майно, одяг. Забирали їх за невиконання наказу як штраф. Голодомор 1932-1933 року відбувався на всій території радянської України.   Боржників заносили до так званих "чорних дошок". В ті роки це означало смертний вирок. Адже таким населеним пунктам не завозили товари, їхнім жителям забороняли покидати межі селища, а все майно конфісковували. В серпні 1932 року з'явився так званий "Закон про 5 колосків" за яким винним був кожен, хто взяв до рук хоча б кілька колосків пшениці поруч із колгоспним полем.  За цей злочин передбачався розстріл, а за пом'якшувальних обставин могли ув'язнити на 10 років.  

06:00 25.11.2023

ЗАХИСТ  ПРАВ  ДІТЕЙ

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ

   Заступник селищного голови  Вікторія Кикоть провела засідання комісії з питань захисту прав дитини Чорнобаївської селищної ради.

14:02 24.11.2023

У Чорнобаївській дитячій школі мистецтв відбулися заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

У Чорнобаївській дитячій школі мистецтв відбулися заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

   День Гідності та Свободи – історично важливий та пам’ятний для українців день. Адже саме у цей день десять років українці на весь світ заявили про своє прагнення жити у вільній, незалежній, демократично розвиненій європейській державі. Нас об’єднує любов до України, єдиної та неповторної. Ми віримо у власні сили та продовжуємо разом будувати наше майбутнє.

16:44 21.11.2023

Заряджені гідністю та жагою свободи!

Заряджені гідністю та жагою свободи!

   21 листопада в День Гідності та Свободи ми вшановуємо  громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

10:00 21.11.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

     10-ту річницю Революції Гідності, на жаль, ми відзначаємо в умовах війни  з російськими окупантами. Українці, які стояли на Майдані у 2014 році  під час революції Гідності   здобули вагому перемогу - звільнення від нав’язаного російського  впливу, вирішувати долю нашої країни і визначати напрям  розвитку. Ми обрали європейську  інтеграцію і завдяки цим подіям в нашому суспільстві відбулось відродження на вищому рівні національної єдності у прагненні бути  гідними свободи у рідній державі.  Ворог  не змирився з досягненнями України та вирішив військовою силою загарбати нашу батьківщину. Мирні українці  змушені були взяти до рук зброю  та   на  бойових рубежах захищати рідну землю і наше право бути вільними і незалежними. На жаль  це смертельне протистояння з агресором    окроплене кров’ю наших Героїв – захисників  та встелене непоправними втратами життів наших захисників, зокрема  і 36 найкращих і найгідніших синів нашої громади.

06:00 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь