A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

В громаді вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

В громаді вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

   20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави, згадує сторінки Революції Гідності. Сьогодні надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалось. Адже, це фактично була перша битва російсько-української війни. Це була битва за наші цінності, за європейське мабутнє, за свободу.

09:59 20.02.2024

Шановні жителі Чорнобаївської громади!

Шановні жителі Чорнобаївської громади!

Так історично склалося, що на нашу благословенну українську землю  за всіх відомих історичних епох  нападало зі зброєю в руках багато ворогів. Нам забороняли шанувати і передавати традиції, культуру  та ремесла, утискали і знищували мову, репресували і переселяли, штучно змінювали і переписували історію. Українці  з прадавніх часів знають, що таке виборювати й захищати власну свободу і виборювати право на життя на власній землі. 

07:47 20.02.2024

ЗАХИСТ  ПРАВ  ДІТЕЙ

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ

   Сьогодні, 19 лютого, під головуванням заступника селищного голови Вікторії Кикоть відбулося засідання комісії Чорнобаївської селищної ради з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

15:28 19.02.2024

Сьогодні  Україна віздначає День єднання.

Сьогодні  Україна віздначає День єднання.

Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з’явилася інформація про те, що саме 16 лютого  російські війська можуть здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. У цей день українці  в усіх містах і селах України  підняли державні прапори на будинках і спорудах, одягли вишиванки, пов’язали жовто-блакитні стрічки, висловлюючи такими діями єднання в єдиному прагненні жити в мирі в своїй вільній і незалежній Україні. Цей  день є символом єдності та солідарності українського народу в обличчі зовнішніх викликів та загроз.

10:19 16.02.2024

Другий етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»  триває у  Чорнобаївській  громаді

Другий етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» триває у  Чорнобаївській громаді

15 лютого  у приміщенні Спортивного комплексу селища стартував територіальний етап змагань з футзалу -  командної спортивної гри з м'ячем. Саме цей вид спорту є одним із найпопулярніших на проєкті у нашій громаді. На змагання із футзалу заявлено загалом 10 команд.

08:17 16.02.2024

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

   Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, знаходячись далеко від рідних земель. Щорічно ми віддаємо глибоку шану усім, кому судилося пройти вогняні бойові дії в Республіці Афганістан та в інших «гарячих» точках планети.

12:27 15.02.2024

Шановні ветерани війни в Афганістані! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Шановні ветерани війни в Афганістані! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

   15 лютого 1989 року  завершилося виведення радянських військ відповідно до укладених в квітні 1988 року Женевських угод про політичне врегулювання становища в Афганістані. Цьогоріч  15 лютого минає тридцять п’ять років, відтоді як  закінчилась майже 10-літня війна, яку відтоді так і називають – «афганською війною».     160 тисяч українців пройшли через горнило тієї війни, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок. Афганська війна забрала життя багатьох синів України. Троє воїнів з нашої  громади загинуло в Афганістані:  Олександр Татаровський з Богодухівки,   Володимир Мироненко з Лукашівки та Борис Гриценко з Малої Бурімки.  Наша громада зазнала втрат і в інших воєнних конфліктах. Уродженець с. Малі Канівці, прапорщик Григорій Іванович Скакун отримав смертельні поранення в Анголі і помер у березні 1979 року. За десять років до цього пішов з життя наш земляк-прикордонник уродженець села Хрестителеве – полковник Микола Павлович Подрига.   

06:00 15.02.2024

Звітування дільничних офіцерів поліції сектору превенції відділу поліцейської діяльності № 2 Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області про стан дотримання правопорядку на території Чорнобаївської територіальної громади  та  І

Звітування дільничних офіцерів поліції сектору превенції відділу поліцейської діяльності № 2 Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області про стан дотримання правопорядку на території Чорнобаївської територіальної громади та І

Територію Чорнобаївської територіальної громади (далі ТГ) 2023 року обслуговували старший дільничний офіцер поліції сектору превенції відділу поліцейської діяльності № 2 Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області майор  поліції Мірошниченко Григорій Іванович  (с. Савківка, с. Богодухівка, с. Іванівка, с. Красенівка, с. Привітне, с. Тарасівка, с. Нове Життя, с. Хрестителево, с. Мар’янівка, с. Франківка с. Бакаєво),  дільничний офіцер поліції сектору превенції відділу поліцейської діяльності № 2 Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області старший лейтенант поліції Кондратьєв Олег Миколайович (с. Малі Канівці, с. Великі Канівці).

08:28 07.02.2024

ШАНОВНІ АБОНЕНТИ ЧОРНОБАЇВСЬКОГО КП «ВУЖКГ»  СКАСОВАНО ЗАБОРОНУ НА ПРИПИНЕННЯ НАДАННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПРИ НАЯВНОСТІ БОРГУ!

ШАНОВНІ АБОНЕНТИ ЧОРНОБАЇВСЬКОГО КП «ВУЖКГ» СКАСОВАНО ЗАБОРОНУ НА ПРИПИНЕННЯ НАДАННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПРИ НАЯВНОСТІ БОРГУ!

Чорнобаївське комунальне підприємство «Виробниче управління житлово-комунального господарства» інформує, що Кабінет Міністрів України постановою № 1405 від 29.12.2023 р. скасував мораторій, запроваджений на початку повномасштабної агресії, на припинення надання житлово-комунальних послуг у разі їх несплати/неповної сплати, а також скасував заборону на нарахування та стягнення (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість.

12:35 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь