A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі!

   Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем  вчителя, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває   дорогу  в доросле  життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне в  серцях   дітей.

05:05 01.10.2023

Шановні воїни, ветерани Збройних Сил України, дорогі земляки!

   Сьогодні, 1 жовтня, Україна відзначає День захисників і захисниць України, День українського козацтва у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка  нашими пращурами завжди вважалася заступницею і покровителькою. Ця традиція належно підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за утвердження української державності. Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг.  Саме представникам козацьких громадських об’єднань належить велика роль в утвердженні національної свідомості,  ідентичності, боротьби за волю.  В двадцять першому столітті нащадки відважного воїнства боронять рідний край від російського окупанта.

05:00 01.10.2023

Повага – ниточка, що з’єднує покоління.

   Рано чи пізно в житті кожного з нас настає своя «золота осінь» - стиглі роки повертають на схил людського віку. Тож є щось символічне в тому, що в цю помірковану осінню пору весь цивілізований світ відзначає День людей похилого віку, а в Україні з 2005 року - ще й День ветерана. Одне й інше - це лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. 

11:10 29.09.2023

Шановні жителі громади!

     В ці дні ми відзначаємо 80 - річницю звільнення Чорнобаївщини від  нацистів та День партизанської слави, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось  українському народу, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

05:00 23.09.2023

Вшанували пам'ять загиблих та поклали квіти з нагоди 80 - річниці звільнення Чорнобаївщини від нацистів

   З нагоди 80 - річниці звільнення Чорнобаївщини від гітлерівських  військ, Чорнобаївський  селищний голова Сергій ЛЮБИВИЙ, керівники і працівники структурних підрозділів селищної ради,   громадськість  зібралися біля Пагорба Слави в селищі Чорнобай, щоб    вшанувати пам’ять   всіх полеглих, вклонитись   усім українцям, які зробили свій внесок у  визволення рідного краю та перемогу в Другій світовій війні.

10:16 22.09.2023

В Міжнародний день миру в Чорнобаї відбувся благодійний мистецький захід «Козацькому роду нема переводу»

   Традиційно, 21 вересня  в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Цей день присвячений ідеалам миру та покликаний змусити всіх зробити щось заради спокою на Землі, адже найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно,  земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.   Нажаль для багатьох людей у сучасному світі і для українців  спокійне життя — це лише мрія.    Сьогодні, в день миру, запущені російськими варварами ракети пошкодили цивільний об’єкт: будівлю готелю в середмісті Черкас. Внаслідок падіння бойової частини ракети постраждали цивільні жителі.  Вибухи лунали  в столиці та інших  мирних містах України. З 2014 року  в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, і  найголовнішою мрією кожного з нас є перемога і такий довгоочікуваний мир. 

20:34 21.09.2023

Відбулося засідання адміністративної комісії

   18 вересня 2023 року  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті  Чорнобаївської селищної  ради під головуванням першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї.

15:59 18.09.2023

Ще один твердопаливний котел встановлено в комунальному приміщенні Чорнобаївської територіальної громади

   На виконання Програми економічного і соціального розвитку Чорнобаївської селищної територіальної громади  та на виконання плану роботи по підготовці до опалювального сезону 2023-2024 років, з метою енергоощадження й енергозаміщення і запровадження альтернативних джерел опалення, рішенням сесії селищної ради було виділено кошти в сумі 250 тис. 877  грн, дано дозвіл на проведення робіт та затверджено кошторисну документацію.  Чорнобаївським комунальним  поліграфічним підприємством Чорнобаївської селищної ради   проведено капітальний ремонт опалювальної системи з встановленням твердопаливного котла в приміщенні за адресою: смт. Чорнобай, вул. Центральна, 211.   В даному комунальному приміщенні знаходяться крім комунального поліграфічного підприємства, редакції газет "Наше слово" та "Світлий шлях", Чорнобаївське бюро безоплатної правової допомоги, Чорнобаївский районний сектор Державної установи "Центр пробації" в Черкаській області  та редакція радіомовлення "Чорнобаївська хвиля". Це дасть можливість забезпечити належний  температурний режим в приміщенні для всіх працівників цих установ та економію коштів на   опалювання.

15:51 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь