A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Чорнобаївському селищному будинку культури відбувся  благодійний концерт від творчих колективів Чорнобаївщини «Різдвяні зустрічі»

В Чорнобаївському селищному будинку культури відбувся благодійний концерт від творчих колективів Чорнобаївщини «Різдвяні зустрічі»

   Піснями жителів Чорнобаївської  громади вітали   вихованці та викладачі Чорнобаївської дитячої школи мистецтв та артисти Чорнобаївського селищного будинку культури. Незабутні емоції глядачам подарував народний інструментально-духовий ансамбль «Водограй». Глядачі насолоджувались чудовими танцювальними композиціями колективу «Непосиди» та народного танцювального колективу «Фієста».

22:18 25.12.2023

У Чорнобаї відбувся   турнір із боксу  пам’яті загиблого Героя-захисника Олександра Трохимовича Воробйова

У Чорнобаї відбувся турнір із боксу пам’яті загиблого Героя-захисника Олександра Трохимовича Воробйова

   16 грудня спортсмени Чорнобаївського спортивного клубу «Едельвейс» зустрілися з атлетами клубу «Вулкан» (м.Черкаси) та дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія»  (м.Черкаси).

14:55 16.12.2023

Пам’ятну дошку на честь полеглого захисника відкрили в Чорнобаї.

Пам’ятну дошку на честь полеглого захисника відкрили в Чорнобаї.

   У Чорнобаї відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь незламного  воїна-патріота, наставника та мужнього  захисника,  керівника гуртка «Бокс», голови СК «Едельвейс»,  депутата Чорнобаївської селищної ради, почесного громадянина Чорнобаївської територіальної громади, командира стрілецького відділення ВОРОБЙОВА ОЛЕКСАНДРА ТРОХИМОВИЧА,  який загинув 29.01.2023 року, захищаючи Україну від ворога. Встановили її на фасаді Чорнобаївського спорткомплексу.

13:57 16.12.2023

Шановні  жителі громади!

Шановні жителі громади!

      14 грудня  ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата була обрана не випадково. 37 років тому у цей день відбулася значима подія, яка поклала початок утихомирення прихованої небезпеки. Був зданий в експлуатацію об’єкт «Укриття» – саркофаг, котрий забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному, четвертому, реакторі Чорнобильської АЕС.  В цей день ми віддаємо шану людям, що віддали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної  техногенної аварії, наслідки якої впливають і впливатимуть на здоров’я людства ще багато років. Вони в  мирний час,   виконали свій обов'язок та зупинили розповсюдження смертоносної радіації. Їх подвиг і самопожертва заради життя інших  назавжди залишиться в наших серцях невмирущою пам'яттю про солдатів атомного фронту.

06:00 14.12.2023

Проведено засідання виконавчого комітету

Проведено засідання виконавчого комітету

   13 грудня  2023 року Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли участь старости старостинських округів, керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники структурних підрозділів селищної ради.

12:35 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь