A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні колеги, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Дата: 07.12.2018 07:22
Кількість переглядів: 507

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

 Це свято не тільки Чорнобаївської громади, але й кожного села, селища та міста України, а особливо її жителів. Відзначення цього дня - підтвердження самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

 Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування - важливого інституту реального народовладдя. Тож нехай ця подія об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села та всю Україну щасливими і багатими!

 Дорогі колеги, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм та компетентність, відповідальність і активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого селища, району та держави в цілому. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад, а особливо їх свідомих жителів. Прийміть слова вдячності за Вашу самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад  Чорнобаївського району заради розквіту України.

 Від усього серця бажаю Вам миру та благополуччя, міцного здоров’я, наснаги, витримки і оптимізму. Хай Вас ніколи не покидає віра, надія та любов. Переконана, що лише наша спільна злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх без винятку громад, ефективне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів перетворять нашу країну на заможну європейську державу.

 Нехай цей день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу.

З повагою,

          Селищний голова                                                               А.О. Мірошниченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь