A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

У Чорнобаївській громаді вшанували ветеранів війни

Дата: 24.09.2020 23:26
Кількість переглядів: 478

   З нагоди 77-ї річниці визволення селища Чорнобай від нацистських загарбників селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот завітали до ветеранів з подарунками від постійного спонсора – керівника ТОВ «РІЧ ЛЄНД» Михайла Теліна та подякували їм за героїзм, мужність і нелегкий життєвий досвід.

Фото без опису   Все менше стає тих, хто пройшов дорогами Другої світової війни. В Чорнобаївській громаді їх залишилося шестеро. Незважаючи на поважний вік, Варвара Кривошея, Павло Кущ, Семен Кривуненко, Володимир Захаров, Харитина Камер із Чорнобаю та Варвара Чигрин із села Савківки, щиро радіють та чекають поважних гостей. На жаль, поважні ветерани частіше скаржаться на здоров’я, адже інколи підводить зір та погіршується самопочуття, але вони намагаються не втрачати оптимізму та завжди цікавляться проблемами сьогодення.

Фото без опису   Війна принесла із собою безліч трагедій, втрат, поневірянь та зруйнованих доль. Гірко згадувати про ті далекі події, які торкнулися майже кожну родину, та, на жаль, нинішня неоголошена війна продовжує забирати кращих синів та доньок.

Фото без опису   Дякуємо славним ветеранам минувшини й сьогодення за героїзм та відданість Батьківщині. Щиро зичимо міцного здоров’я та миру!

   Вшануймо тих, кого вже немає, молімося за мир і спокій в Україні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь