A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 08:02
Кількість переглядів: 410

Шановні працівники Чорнобаївської територіальної громади, посадові особи, старости, депутати всіх рівнів, члени виконавчого комітету та ветерани місцевого самоврядування!
Прийміть вітання з нагоди професійного свята!

 

   День місцевого самоврядування об’єднує лідерів громад та людей активної життєвої позиції. Саме тут громадяни України можуть реалізувати своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення та відстоювати інтереси територіальної громади.

    Авторитет місцевого самоврядування створюється не святами, він відтворюється у щоденній, відповідальній та копіткій праці. Фото без описуНайбільшою цінністю правової демократичної держави є люди, інтереси та права яких повинні забезпечувати у тісній співпраці усі гілки влади. Органи місцевого самоврядування повинні виконати волю громад та спільно відстоювати їх прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

   На нас покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальної громади, благополуччя її жителів та створення комфортних умов для проживання. 

   Відремонтовані дороги, сучасне вуличне освітлення, комфортне автобусне сполучення між населеними пунктами, якісне надання послуг, благоустрій Чорнобаївської громади, гідні умови проживання всіх мешканців без виключення — головні пріоритети роботи працівників місцевого самоврядування. Нас чекає чимало викликів та випробувань, але ми повинні чітко та раціонально виконувати роботу,  яку довірили нам наші жителі. Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити нашу громаду щасливою, заможною та комфортною для проживання усіх верств населення!
Фото без опису
   

   Я щиро дякую всім представникам місцевого самоврядування за сили, розум і талант, які ви вкладаєте у свою щоденну роботу, вдячний за бажання бачити нашу громаду кращою, успішнішою та комфортнішою. 

   

 

    Шановні колеги! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, мужності та нових здобутків у вашій нелегкій та відповідальний праці! Нехай сьогоднішній день додасть вам сил та наснаги на добрі справи. І хай поруч з вами будуть надійні помічники та однодумці.

     Зі святом!

 

З повагою,
селищний голова Чорнобаївської громади  Сергій ЛЮБИВИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь