A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні земляки!

Дата: 21.11.2019 08:07
Кількість переглядів: 705

   Сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та самих себе. Цей День є символом двох революцій, які назавжди змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації.

   Сотні активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. У перших лавах борців за нашу свободу завжди були представники молоді. Герої «Небесної Сотні» віддали своє життя за честь, свободу та гідність української держави. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз та пострілів. Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет та кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти, прості та щирі люди, які відстояли на Майдані.
Фото без опису

   Ми всі повинні вшанувати патріотизм та мужність наших співвітчизників, які повстали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Безмежна шана українським воякам, які нині мужньо виконують свій громадянський обов’язок на Сході. Світла пам’ять Героям Небесної Сотні, бійцям АТО, що загинули в боротьбі за правду, справедливість, за нашу свободу! Щира подяка і тим людям, які долучилися до волонтерської діяльності.

   У час сьогоднішніх важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи української держави. Цю нашу справедливу боротьбу підтримує весь світ і Україна неодмінно переможе.

   Тож молімося за мир, за єдину, цілісну незалежну Україну, її та нашу щасливу долю!

 

 

З повагою

селищний голова Чорнобая Алла МІРОШНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь