A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

БОЙОВА НІЧИЯ – в неділю відбулася видовищна футбольна битва

Дата: 14.08.2018 08:22
Кількість переглядів: 490

   Матч Чемпіонату району з футболу між командами Чорнобаю та Іркліївської ОТГ виправдав всі очікування вболівальників – гра стала окрасою другого кола. Видовищний, бойовий, непередбачуваний, інтригуючий, непоступливий, цікавий та по спортивному злий  – саме таким став цей поєдинок.

   На правах господарів чорнобаївці активно розпочали звітну гру. Вже на десятій хвилині Владислав Головня буквально «увірвався» по флангу та віддав точний пас в центр карного майданчика на Василя Псялигу, якому залишилось тільки влучно пробити по воротах, що він з успіхом і зробив. На двадцятій хвилині матчу Владислав Головня подвоїв перевагу місцевої команди скориставшись неуважністю захисників Іркліївської збірної.

   Після цього суперники не збиралися зменшувати темп гри. У середині першого тайму, двічі після розіграшів стандартних положень, Іркліївська збірна загрожувала воротам чорнобаївців. Проте, до кінця першого тайму суперники так і не змогли нанести завершальний удар.

  В другому таймі господарі зосередились на захисті власних воріт. Іркліїв неодноразово комбінував з м’ячем, і свого таки добився скоротивши рахунок після розіграшу штрафного удару до рахунку 2:1. А коли вже залишалось зовсім мало часу до фінального свистка - команда Іркліївської ОТГ завдала ще одного удару до воріт господарів, зрівнявши рахунок в матчі.

   Непростий, цікавий та багатий на професійні підходи гравців бій завершився з рахунком 2:2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь