A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні колеги, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, члени виконкому та депутати всіх рівнів!

Дата: 07.12.2019 08:33
Кількість переглядів: 445

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні!

   Самоврядні органи в місцевому суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади.

   Дорогі колеги, члени виконавчого комітету, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм та компетентність, відповідальність і активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого селища.
   Сердечно дякую і тим чорнобаївцям, які вносять свій посильний вклад у розвиток громади, її інфраструктуру, соціально-економічний розвиток та допомагають мудрими настановами. Адже, лише спільними зусиллями ми зробимо наш Чорнобай затишнішим, комфортнішим та безпечнішим. Звісно, роботи попереду ще багато, і її виконання потребує чималих знань, зусиль та фінансів – то ж давайте продовжувати працювати в цьому напрямку.

   Шановні колеги! Вітаю вас із професійним святом та бажаю і надалі захищати та реалізовувати інтереси громади. Маю надію, що ми зробимо наше селище таким, яким його хоче бачити кожен із нас – сучасним, зручним та комфортним для життя. Бажаю кожному з нас розуміння і підтримки громади, наснаги та терпіння в цій нелегкій справі.

   Як селищний голова я завжди готова підтримати ваші ідеї та ініціативи. Двері Чорнобаївської селищної ради відчинені для кожного, а моя команда завжди готова до конструктивної роботи.

   Від усього серця бажаю всім нам, представникам місцевого самоврядування, міцного здоров’я, миру, достатку, благополуччя та впевненості в майбутньому.

 

З повагою,

       селищний голова                                                      Алла МІРОШНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь