A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобай знову серед найкращих!

Дата: 08.10.2019 16:57
Кількість переглядів: 396

     Вчора в місті Золотоноша відбувся півфінал "Відкритої ліги сміху".

  Креативна, талановита, весела та надзвичайно артистична Чорнобаївська команда "По-людськи" разом із супер-талановитою акторкою українських фільмів, нашою красивою та неповторною землячкою Інною Приходько буквально "розірвали" зал своїми гумористичними постановками!
Фото без опису   Спільна та злагоджена робота Чорнобаївських талантів продемонструвала такий максимум позитивних вражень, від яких сміявся весь глядацький зал. Результат - наша команда потрапила у фінал і буде змагатися серед четвірки лідерів!
Фото без описуФото без опису    За право бути переможцями Чорнобаївська команда "По-людськи" змагатиметься із гідними суперниками - командою "Дуракам закон не писан" із міста Ніжин, із збірною "Довідник Стеля" з міста Черкаси та із командою "Владимирский централ город Сєвєрний" (Чернігівщина).
Фото без описуФото без опису
Фото без опису   Заключна гра "Відкритої ліги сміху" у місті Золотоноша запланована на початок грудня 2019-го!

   Слідкуйте за новинами та обов'язково придбайте квитки, підтримайте своїх! Адже вони змогли пройти всі етапи відбору і потрапили до трійки лідерів!

 Вітаємо наших найсмішніших, найкреативніших, най-най-най...Ви-МОЛОДЦІ!

   Віримо у вашу перемогу!!!
 

(фото запозичені за посиланням - https://www.facebook.com/myzolo/posts/2462841360469460?__xts__[0]=68.ARCv5yrTPkAPGuyfuN_kbGo-iIS7FNB9AP5Nnbao4xGqp6uAeXFAEDt-lmRCAZrmBEFS7Oq3v8uiLoitxXMl2FvYlTzVmGXXJBB7s8aivKJmIcJHHK4KfFX-dyrBBy5wX2caPiReXawk6FPS_gz19DLTpUWhy3bsB5DLGCfhrRc6PqKm6guvDyorme5BrDQZY6V6zZlrgd6lAHjp6SgyfwHU9Nl1auYgamyy1Z8XlDZ6brWzSfv15fFtmEm59udW0ZIcGnGKZUH-fWs2SzECAbH9AwERiBqUUGuVwW_DxusNedjwwaY3sLYwgm96yTEW_e7dISaxjBLCcsMCzyWKf2hCbnY7nOIldKDkGsQDuokW-mG4VQcaLN9XrKJapMc5-_siDXWBAtLaANqOG_uR1aGBxIj2OtZhXlUISK2UPsayXBwVEJOgR90HyqK_jC9Rgzo3dT8bUD80HaBznqyG&__tn__=-R)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь