Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Дата: 19.06.2020 08:59
Кількість переглядів: 891

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем фермера.

 

   Це свято усіх тих, хто розумом та руками, серцем і душею, у селі та в місті, щодня, долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Понад два десятиліття нелегкою виявилось дорога фермерів, у важких умовах доводиться працювати і сьогодні. Однак, попри всі негаразди та перипетії, фермери продовжують виробляти якісну сільськогосподарську продукцію та мужньо протистоять кризовим явищам.

   Як відомо - без селянина немає держави, без фермера – майбутнього. В усі часи, сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої Батьківщини, запорукою добробуту кожного українця.
Фото без опису
   Шановні фермери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника, залишаються взірцем для багатьох. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної Батьківщини. Нехай обходять стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь