A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Особливі діти потребують особливого піклування

Дата: 05.12.2018 09:01
Кількість переглядів: 433

 Турбота про дітей, що мають проблеми зі здоров’ям – один із важливих пріоритетів у роботі селищної та районної влади. Адже саме особливі діти повинні відчувати піклування та тепло не тільки від батьків і близького оточення, але й від представників влади.

  Щороку, 3 грудня, в усьому світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Цього дня в «Інклюзивно-ресурсному центрі з відділенням денного перебування дітей з особливими потребами» було проведено святкове дійство, на яке завітали селищний голова Алла Мірошниченко, перший заступник голови Чорнобаївської РДА Валентина Стилик, начальник управління праці та соціального захисту населення Олександр Юрковський, керівник СТОВ «Світанок» Іван Тітаренко, друзі, батьки та рідні дітей з особливими потребами.  

Фото без опису  Представники влади та керівник підприємства дарували діткам подарунки та грошові сертифікати, бажали здоров’я та витримки. Адже саме таким особливим діткам та їх батькам вони вкрай потрібні.

Фото без опису  Впродовж святкових заходів всі присутні переглянули цікаву постановку, де вихованці інклюзивно-ресурсного центру демонстрували гостям казкового свята вміння танцювати, співати та читати вірші. Учасники, які брали участь в цікавих конкурсах демонстрували неабияку спритність та отримували смачні подарунки за свої старання.

   Впродовж всього заходу відчувалася домашня атмосфера, діти раділи від того, що їх вміння гідно оцінювалися гучними оплесками. Адже вони готувалися до свята з усією відповідальністю та чекали цього дня з нетерпінням. Дитячі оченята світилися щастям від подарунків та уваги глядачів.

Фото без опису  Вихованці інклюзивно-ресурсного центру ще раз довели той факт, що дітки з інвалідністю мають унікальні вміння та потребують особливого піклування. Саме вони варті жити гідно в комфортних умовах та бути повноцінними учасниками життя громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь