A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Щира вдячність усім ліквідаторам Чорнобильської катастрофи!

Дата: 14.12.2020 09:11
Кількість переглядів: 544

   Чорнобиль...від цього моторошного слова майже 35 років здригається земля, адже воно назавжди вкарбувало велику трагедію людства. Чорнобиль – символ горя та страждань, покинутих домівок, страшних хвороб, зрушених планів та сподівань. Страшна техногенно-екологічна катастрофа, ніби випадково, ввірвалася в буденність простих людей та обпалила гіркими сльозами долю великих родин та ще ненароджених дітей, завдаючи непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. А Земля? Вона ні в чому не винна, бо її зрадили ми — люди, які увіковічнили у чарівному краї великий слід радіаційної катастрофи.

   Пекельним болем Чорнобиль відгукується в наших душах та в пам’яті свідків подій квітня, 86-го...Минають роки, а трагічний біль досі не мовчить та не вщухає, панічна тривога не покидає людей. Адже ще довго ми будемо пам'ятати та відчувати наслідки трагедії, ще довго чутимемо її нестерпні дзвони.
Фото без опису

   Важко навіть уявити повні масштаби Чорнобильської трагедії, якби не подвиг героїв-ліквідаторів, що, ризикуючи своїм життям, змогли протистояти хімічній радіації та врятувати людство від ще більшого її поширення. На жаль, для багатьох ліквідаторів це був останній бій з "радіаційним вбивцею"... Щира вдячність та низький уклін ліквідаторам наслідків аварії Чорнобильської катастрофи! Свята пам'ять про Ваш самовідданий вчинок не згасне у вікнах нащадків та назавжди збережеться в серцях краян.

   Дорогі краяни! Ми маємо радіти життю і не забувати за всіх спасителів, які відвели від нас трагічні наслідки катастрофи. Нехай світла пам'ять про них буде вічна, як вічним є вогонь чорнобильських свічок.

  Тож сьогодні, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, низько схиляємо голови перед тими, хто, ризикуючи життям, зміг зупинити «ядерний смерч». Щира вдячність усім ліквідаторам, хто зупинив смертельну стихію некерованої ядерної загрози та став учасником подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Зичу кожному із Вас здоров'я та довголіття, невичерпної енергії, миру та достатку!

   Нехай ніколи більше людство не стане жертвою чужих помилок!

 

 

   З повагою,
селищний голова Чорнобаївської громади  Сергій ЛЮБИВИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь