A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні бухгалтери та ветерани бухгалтерської служби!

Дата: 16.07.2020 09:13
Кількість переглядів: 381

Шановні бухгалтери та ветерани бухгалтерської служби!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

 

   Без вашої важливої та надзвичайно відповідальної професії важко взагалі уявити роботу будь-якої організації. Бухгалтери — люди скрупульозні та творчі: з ніжними душами, закохані в мистецтво, пісню, поезію, і...в досконалу магію цифр.

   В бухгалтерській справі працюють здебільшого жінки, адже лише їм притаманне відчуття балансу, твердого розрахунку і повного порядку у фінансовій сфері! Жінки-бухгалтери знають чого хочуть і досягають всіх поставлених цілей не лише у повсякденній роботі, а й у житті.

   Дорогі наші, золоті працівники бухгалтерії! Спасибі вам за ваш розум та працю! За відсутність проблем з податками та зарплатами! Нехай не лише цей день, а і всі інші робочі будні будуть наповнені радістю, благополуччям та приємними новинами. Нехай дебет завжди сходиться з кредитом, аудит дарує хвилини неземного щастя і задоволення від виконаної роботи, а облік приносить приголомшливу радість. Нехай з кожним днем ваше життя наближається до досконалості. Добробуту вам і процвітання, невичерпного здоров’я, рівноваги та творчого неспокою!
   Особлива вдячність за невтомну працю прекрасним представницям бухгалтерської служби, які щодня працюють із фінансами в Чорнобаївській селищній раді та мають великий досвід роботи в місцевому самоврядуванні. На фото зліва направо – Лідія Іванівна Самченко (касир) – 40 років служби, Наталія Михайлівна Марченко (спеціаліст І категорії  фінансово-господарського відділу) – 33 роки служби, Лідія Григорівна Антонюк (спеціаліст ІІ категорії бухгалтер фінансово-господарського відділу апарату) – 3 роки служби і найголовніша представниця фінансових операцій селищної ради - Тамара Іванівна Канюка (начальник фінансово-господарського відділу-головний бухгалтер апарату) – 41 рік служби в бухгалтерії Чорнобаївської селищної ради. 

 

   Зі святом, дорогі бухгалтери!

 

 

З повагою,

селищний голова                         Алла МІРОШНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь