A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено громадські слухання

Дата: 21.06.2017 09:16
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

19 червня у залі пленарних засідань Чорнобаївської селищної ради відбулися громадські обговорення та розгляд проекту детального плану території земельної ділянки,  розташованої в межах населеного пункту Чорнобаю по вул. Черкаській, 85 для реконструкції будівлі котельні з будівництвом нових виробничих та допоміжних будівель і споруд ТОВ «ЕкоВанКомпані».

Детальний план території для реконструкції будівлі котельні з будівництвом нових виробничих та допоміжних будівель і споруд ТОВ «ЕкоВанКомпані», розроблено на замовлення виконкому Чорнобаївської селищної ради.

В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території площею 0,6693 га. Запроектована земельна ділянка знаходиться на території земель Чорнобаївської селищної ради в південно-східній частині селища.

Проект розроблений у відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92 «Планування і забудова міських і сільських поселень», ДСП - 173  «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»,  ДБН Б.1.1.1-4-2012 «Склад та зміст детального плану території», ДБН Б.2,4-1-94 «Планування і забудова сільських поселень».     

Територія в межах детального плану території передбачає використання для зберігання власного автотранспорту. На території переважним видом використання буде реконструкція будівлі котельні з будівництвом нових виробничих та допоміжних будівель та споруд.

Фото без опису

З проектом можна ознайомитися на офіційному сайті Чорнобаївської селищної ради за посиланням http://chornobay.rada.org.ua/ogoloshennya-11-55-28-18-05-2017/, та в газеті «Наше слово».

В ході громадських обговорень зауважень та заперечень від громадськості не надходило. Всі присутні на громадських слуханнях не заперечували проти поданого проекту детального плану території земельної ділянки.

Селищний голова Алла Мірошниченко подякувала всім присутнім та зауважила, що потрібно використовувати всі наявні ресурси Чорнобаївської громади, щоб приваблювати інвесторів, які виявляють бажання працювати в адміністративних межах селищної ради, збільшуючи цим самим доходи селищного бюджету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь