A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобиль не має минулого часу

Дата: 14.12.2019 09:18
Кількість переглядів: 569

   33 роки тому вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. Аварія на ЧАЕС увійшла в історію, як найбільша техногенна катастрофа, що привела до негативних екологічних, медичних, соціально-економічних наслідків. Трагедія, яка увійшла в життя кожного з нас назавжди матиме гіркий присмак великої і нечуваної біди під назвою «Чорнобиль»…

   Наслідки аварії не просто дають про себе знати, вони тривожать дедалі більше і більше, адже найбільшого удару вона завдала по здоров'ю українців. Як не сумно констатувати цей факт, але Чорнобиль відкрив собою нову епоху. Ми ділимо історію на період «до» і «після», та час не загоїв чорнобильських ран…Ми знову будемо згадувати квітень 1986-го, повертатися до нашої історії та говорити про відважних людей, які у час смертельної небезпеки ставали у перші ряди та боролися з наслідками техногенної катастрофи. Тисячі ліквідаторів: пожежники, лікарі, військові, правоохоронці, будівельники, водії, механізатори, ціною власного здоров’я і навіть життя, закрили собою світ від жахливих променів радіації.

Фото без опису

   Нехай ніколи не повториться жах тієї масштабної трагедії, нехай залишиться лише пам’ять про ті моторошні події, яка навчить усіх цінувати нашу Землю, природу, мир, спокій та найважливіше - людські життя.

  Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС Чорнобаївського краю! Щиро зичимо Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.
   Нехай завжди поруч з Вами буде людська вдячність, повага і турбота за відданість та мужність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь