Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В закладах соціальної сфери все ж таки буде тепло взимку: проведено повторні громадські слухання

Дата: 14.08.2019 09:30
Кількість переглядів: 489

   Нещодавно було проведено громадські слухання щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел котельні ТОВ «ЧОРНОБАЙ-ТЕПЛО». Керівництво підприємства зауважило, що за короткий термін роботи зроблено чимало – замінено частину теплотраси, піднято трубу до 21 м, проведено діагностику та модернізацію котлів, розпочато роботи із облаштування спеціального майданчика для збору попелу. Працівниками підприємства пройдено відповідні інструктажі, всі зауваження від жителів Чорнобаївської громади прийнято до відома та проводиться робота з їх усунення. Проте, в ході громадських слухань, які відбулися за участю громадськості, представників управління екології та природних ресурсів Черкаської ОДА, ТОВ «ЧОРНОБАЙ-ТЕПЛО», селищної влади, дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря підприємство не отримало.

Фото без опису   Керівник ТОВ «ЧОРНОБАЙ-ТЕПЛО» повідомив, що роботи тривають, працівники працюють над усуненням всіх зауважень, але постійне втручання громадськості та ненадання дозволу в установлені терміни несуть за собою серйозні наслідки – заклади соціальної сфери можуть залишитися без опалення. Тому, 12 серпня 2019 року було проведено громадські слухання з небайдужими жителями, місцевою владою, представниками Чорнобаївської райдержадміністрації і управління екології та природних ресурсів.

Фото без опису   Дискусії не вщухали і цього разу, проте, компетентними спеціалістами було надано роз’яснення щодо вимог чинного законодавства в галузі охорони атмосферного повітря, яких підприємство дотримується. Тому, після доповіді директора підприємства Романа Соськи, який повторно поінформував жителів громади про проведення відповідних заходів, спрямованих на зменшення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, дозвіл підприємство все ж таки отримало.           

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь