A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ФК Чорнобай достроково переміг в першості району по футболу

Дата: 09.10.2017 09:41
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

1 жовтня відбулася гра чергового туру чемпіонату Чорнобаївського району з футболу серед команд першої ліги. ФК Чорнобай завітав в гості до команди села Жовнино. Для господарів це була остання гра на рідному стадіоні, а для наших хлопців можливість оформити чемпіонство за тур до закінчення чемпіонату. Забігаючи наперед, можна сказати - гра виправдала очікування.

Фото без опису

Матч розпочався із позиційних атак обох команд, проте ініціативою все ж таки володіли чорнобаївські футболісти. Рахунок в грі відкрили господарі, вдало розігравши стандарт біля наших воріт.

Ближче до середини тайму ФК Чорнобай зумів відновити паритет в матчі. Шевченко Валентин вдало розібрався з суперниками у штрафному майданчику господарів після стандарту, рахунок 1:1. Надалі наші хлопці постійно змушували хвилюватися вболівальників суперника, які постійно чинили тиск на суддівську бригаду. 

Фото без опису

В другому таймі продовжувалася активна боротьба, а ініціатива переходила від однієї команди до іншої. На 70 хвилині Головня Владислав вдало замкнув передачу з кутового від Шевченка Валентина. Господарі кинулися відіграватися, але їхні атаки вправно зупиняли захисники ФК Чорнобая на чолі з капітаном команди – Жовтовом Ігорем.

Фото без опису

Також слід згадати один неприязний епізод, який трапився всередині другого тайму. Господарі поля отримали право виконати штрафний удар поблизу карного майданчика гостей, під час виконання якого було забито гол, однак його було не зараховано, оскільки гравець перебував в положенні поза грою, з чим не погодилося гравці та вболівальники. Під шквал критики та погроз потрапили головний суддя та суддя на лінії, який отримав декілька ударів та синців відповідно на згадку.

Фото без опису

Надалі футболу майже не було, на полі точилася боротьба та провокаційні дії у виконанні гравців жовнян, проте результату вони не принесли і фінальний свисток зафіксував заслужену перемогу з рахунком 1:2 та дострокове здобуття ЧЕМПІОНСТВА нашої команди.

Фото без опису

ФК Чорнобай грав в такому складі: Філоненко Віталій – Яковенко Сергій (Карпич Анатолій), Настенко Павло, Жовтов Ігор (к), Гордій Ігор – Сосунов Андрій (Мурав’я Олександр), Шевченко Валентин, Даніло Муранака, Кравчук Владислав – Головня Владислав, Ольховий Ігор. Тренер команди – Сосунов Іван.

Фото без опису

Інші результати заключного туру:

Лукашівка - Москаленки 3:0

Мала Бурімка - Вереміївка 3:0

Крутьки – Велика Бурімка 0:3

Фото без опису

Турнірна таблиця

М

Команда

І

В

Н

П

М

О

1.

Чорнобай

13

12

1

0

43 - 9

37

2.

Мала Бурімка

14

11

1

2

63 - 20

34

3.

Вереміївка  2

14

10

0

4

45 - 20

30

4.

Лукашівка

13

7

1

5

53 - 32

22

5.

Жовнино

14

4

3

7

26 - 35

15

6.

Велика Бурімка

14

3

1

10

23 - 42

10

7.

Крутьки

14

2

2

10

35 - 58

8

8.

Москаленки

14

1

1

12

16 - 88

4

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь