Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вітаємо з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! 

Дата: 01.10.2018 09:42
Кількість переглядів: 533

Вітаємо з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! 
Другий місяць осені починається з особливої дати - 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.
Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.
Пройдений шлях ветерана Великої Вітчизняної війни, ветерана Збройних Сил чи органів внутрішніх справ, воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю - гідний взірець для наслідування. Бути Вашими послідовниками – велика честь та відповідальність.
Шановні ветерани! В цей день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг та ставлення до людей – приклад для наслідування сучасній молоді.
Висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність Вам, шановні ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння та толерантність та важливий внесок у розбудову нашої держави. 
Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, добра і віри в краще майбутнє, яке ми, Ваші нащадки, творимо вже сьогодні, з вашим досвідом, порадами та мудрістю.
Миру Вам, оптимізму і благополуччя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь