A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники енергетичної галузі, вітаю Вас з професійним святом!

Дата: 22.12.2019 09:44
Кількість переглядів: 477

     Щоденна робота кожного з Вас — від електромонтера до керівника вищого рангу — забезпечує не лише світло та тепло у кожній оселі мешканців нашої громади, а й енергетичну безпеку цілої країни. Сучасне життя неможливо уявити без електрики, а вправні енергетики допомагають зробити його комфортним та продуктивним.

   Сьогодні нам усім є чим пишатися, адже досягнення працівників енергетичної галузі Чорнобаївського краю гідно оцінені на рівні інших областей та держави загалом. Це ще раз доводить, що в енергетичній галузі Чорнобаївщини працюють висококваліфіковані професіонали, самовіддані та відповідальні люди. Серед основних Ваших здобутків – відмінне виконання виробничих завдань, продовження терміну експлуатації енергоблоків та впровадження інноваційних заходів експлуатаційної безпеки.

   З повною віддачею Ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї власні знання та вміння, які передали Вам наставники – досвідчені фахівці.
Фото без опису   
Шановні працівники енергетичної галузі! Дякую за Вашу наполегливу працю, оптимізм та бажання працювати для кожного з нас! Особлива подяка за те, що завжди «тримаєте руку на пульсі» та за короткі терміни відновлюєте освітлення в наших домівках в період негоди.
   Нехай по трубопроводах теплових мереж у Ваші домівки добереться затишок і щастя, по лініях електропередач Вас знайде світле майбутнє, а надійна робота енергоджерел стане запорукою Вашого матеріального достатку.

   Зі святом!

 

З найкращими побажаннями

селищний голова Чорнобая  Алла МІРОШНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь