A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Змінюємо країну разом

Дата: 27.05.2017 09:46
Кількість переглядів: 813

Відкритість і прозорість органів місцевого самоврядування, налагодження постійного зв’язку населення з представниками самоврядних органів управління, дасть можливість змінити країну і побудувати модель демократичного суспільства, де саме жителі громади матимуть всі важелі впливу для вирішення проблем свого населеного пункту, - так вважає селищний голова Алла Мірошниченко, -  з цією метою було прийнято рішення, про створення офіційного веб-сайту Чорнобаївської селищної ради.

ХХІ століття – ера нових можливостей і нових надій, тому потрібно жити в ногу з часом і користуватися всіма новітніми технологіями та не боятися змін.

Депутатський склад цього скликання – це молоді, креативні жителі нашої громади, які намагаються першочергово прислуховуватися до думки людей, а вже потім до думки представників влади. Їх прагнення робити населення поінформованим, починаємо втілювати в життя. Саме Ваші селищні обранці хочуть, щоб кожен житель Чорнобаю та села Савківка, знав про кожну витрачену копійку з селищного бюджету.

Відтепер, всі без перешкод можуть переглянути прийняті рішення сесій, та бути ознайомленим хто, як за ці рішення голосував.

Будь хто, кого турбує якесь питання, має можливість скористатися опцією «Задати запитання». Всі без винятку, мають змогу знати номер телефону свого депутата.

Впевнена, що офіційний веб-сайт селищної ради, стане корисним посібником у Вашому Конституційному праві самостійно вирішувати долю нашого рідного Чорнобаю.

Змінюємо країну разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь