A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ПІЛЬГОВИКАМ

Дата: 29.07.2020 09:51
Кількість переглядів: 368

    Відповідно постанови Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 року затверджено порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі. Щоб отримати пільги ГОТІВКОЮ потрібно подати до управління соціального захисту населення відповідну заяву, пільги виплачуватимуться готівкою у спосіб виплати, зазначений у заяві (через банківські установи).

   Пільги у грошовій безготівковій формі призначаються без звернення пільговика.

   Щомісячно до 18 числа наступного місяця, у встановленій законодавством послідовності: опалення, гаряче водопостачання, централізоване водопостачання та водовідведення, електропостачання, газопостачання для приготування їжі та підігріву води, вивезення побутових відходів, послуги з управління багатоквартирним будинком кошти за надані пільги у безготівковій формі (в межах загальної суми пільг, визначених законодавством) перераховуються в АТ “Ощадбанк”.

Фото без опису

   Банк, щомісячно, згідно сформованих надавачами комунальних послуг онлайн –платіжок на кожного пільговика, перераховує нараховані пільги надавачам послуг. Про зазначені розміри пільги та скільки залишається заплатити за комуналку АТ “Ощадбанк” одразу інформує пільговика смс-повідомленням.

   Оплата за комунальні послуги проводиться безпосередньо пільговиком після отримання смс-повідомлення. До сплати буде сума за конкретну послугу (послуги), у разі, якщо перерахована у визначеній послідовності загальна сума пільги не покрила вартість фактично спожитих послуг. Тобто сума, яку необхідно доплатити пільговику по кожному виду послуг, буде зазначена в смс-повідомленні.

   Важливо! За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати пільг на діючі рахунки пільговиків в АТ “Ощадбанк”.

   У разі відсутності відкритого рахунку пільговику необхідно звернутись із відповідною заявою до АТ “Ощадбанк” для відкриття рахунку.

   Якщо в пільговика не було відкритого діючого рахунку і він не звернувся із заявою щодо відкриття рахунку - залишки коштів пільговиків, які утворилися станом на 01.06.2020 року та за якими не було звернень щодо їх виплати до 20.12.2020 року повертаються на рахунок Мінсоцполітики.


 

За інформацією
Управління соціального захисту населення
Чорнобаївської районної державної адміністрації
Довідки за телефоном: 2-25-47

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь