A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Знов на землю спішить Новий рік: В Савківці відбулися святкові заходи

Дата: 11.01.2020 10:14
Кількість переглядів: 540

   Не дивлячись на зовсім не зимову погоду за вікном, новорічно-різдвяні свята в кожній громаді продовжуються та проводяться з особливим колоритом. Традиційно, в привітній та дружній атмосфері, з головною красунею дійства – ялинкою, місцеві жителі Савківки святкували Новий рік та Різдво Христове.
Фото без описуФото без описуФото без опису
   Учасники святкового заходу зустрічали гостей віршованими вітаннями, співали пісень та водили хороводи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   Звичайно, не обійшлося і без головних героїв – Діда Мороза та Снігуроньки, Казки, Зими, Сніжинки, різних лісових звірят та навіть Баби-Яги. А як цікаво було дивитися на постановку від талановитих місцевих акторок, які грали головних героїнь сатиричного твору Івана Нечуя-Левицького «Баба Параска і баба Палажка». Довго вони сперечалися, хто з них краща, та чудернацькі чвари між обома "жіночками" завершилися примиренням та обіймами.
Фото без описуФото без опису  Найменші жителі Савківки залюбки демонстрували свої новорічні костюми, відгадували загадки, засівали та водили хороводи.  
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
   Очільниця громади Алла Мірошниченко привітала всіх присутніх зі святами та подарувала учасникам заходу солодощі від селищної ради.                                           Фото без описуФото без опису    По закінченню свята, талановиті актори та акторки, на чолі із бібліотекарем Лідією Полубєхін та директором клубу Світланою Попадін, зібралися за одним столом аби поспілкуватися та посмакувати солодощами і запашним чаєм.

  Велика вдячність постійному спонсору – місцевому жителю Олександру Шепелю та батькам, які надали все необхідне для свята.

 

 

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь