A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася 19 сесія селищної ради

Дата: 22.05.2017 10:21
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

18 травня відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої чергової сесії Чорнобаївської селищної ради VII скликання, під головуванням селищного голови Алли Мірошниченко. Із 26 селищних обранців, участь в роботі сесії взяли 23 депутата.

На пленарне засіданні були запрошені головний редактор газети «Наше слово», керівники комунальних підприємств селища.

Фото без опису

Селищна  рада оперативно приступила до розгляду питань порядку денного, а саме: 

1. Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 24.12.2015 № 3-5/VIІ  «Про затвердження Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства  селища смт Чорнобай на 2016-2020 роки».

2. Про внесення змін до рішення сесії селищної ради  від 04.12.2015 №2 4/VIІ «Про програму охорони навколишнього середовища та екологічної безпеки селища Чорнобай на 2016-2020 роки».

3. Про затвердження кошторисної частини проектно-кошторисної документації.

4. Про затвердження протоколу засідання комісії по проведенню конкурсів на право оренди майна селищної комунальної власності.

5. Про внесення змін до рішення сесії Чорнобаївської селищної ради від 23.04.2015 №49-5/ІV «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних змагань».

6. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15.12.2016 року №14-12/VIІ «Про селищний бюджет на 2017 рік».

7. Про внесення доповнення до рішення сесії Чорнобаївської селищної ради від 12.07.2016 № 9-5/VII «Про місцеві податки та збори на 2017 рік».

8. Про надання дозволу на розробку детального плану території в межах земельної ділянки комунальної власності ТОВ «ЕкоВанКомпані».

9. Про припинення права користування земельними ділянками.

10. Про надання дозволів на розроблення документацій із землеустрою щодо передачі земель комунальної власності у власність громадянам.

11. Про надання дозволів на розроблення документацій із землеустрою щодо передачі земель комунальної власності в оренду.

12. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності та передачу у приватну власність громадянам.

13. Про затвердження технічних документацій із землеустрою та внесення змін до рішень Чорнобаївської селищної ради.

14. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки гр. Кириченку О.Г.

15. Про визначення переліку земельних ділянок для продажу прав на них на земельних торгах.

16. Про визнання об’єктом купівлі-продажу земельної ділянки та проведення експертної грошової оцінки землі.

17. Про внесення змін до рішення сесії Чорнобаївської селищної ради від 27.01.2017 №15-7/VІІ «Про підтвердження права комунальної власності на об’єкти  благоустрою смт Чорнобай».

По кожному питанню, яке було розглянуто та обговорено депутатами селищної ради, прийнято відповідне рішення щодо його виконання.

Крім того, одноголосно підтримано депутатський запит секретаря селищної ради Олексія Саюна «Про звернення до депутатів Чорнобаївської районної ради», щодо сприяння в фінансовій підтримці та наданні субвенції з районного бюджету в розмірі три мільйона гривень на капітальний ремонт частини вулиці Центральна, так, як даною вулицею користуються майже всі жителі району, а коштів селищного бюджету на її ремонт не вистачає.

Фото без опису

Наостанок селищної голова Алла Мірошніченко зазначила, що Чорнобаївська селищна рада у своїй діяльності є зразком для роботи інших органів місцевого самоврядування, адже усі депутати працюють на благо територіальної громади селища. З метою забезпечення соціально – економічної стабільності в селищі, депутатський корпус виважено та помірковано приймає відповідні рішення, а не займається політиканством. Це дає змогу працювати злагоджено, без зайвих амбіцій. Як показала практика, саме при такому підході вдається знаходити вірні рішення при розгляді важливих проблем життєдіяльності Чорнобаю і працювати на загальну справу — підвищення добробуту наших громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь