Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Дата: 09.11.2019 10:40
Кількість переглядів: 375

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди Вашого професійного свята

Це свято тих, хто за покликанням серця присвятив себе та своє дозвілля мистецтву, для кого творчість, духовність та національні традиції стали головними життєвими орієнтирами. Культура та мистецтво — найбільші скарби для кожної держави.
Культура робить людину особистістю, несучи крізь роки свою неповторність та колорит, які є лише в українського народу. Саме українська культура та майстерність відрізняє нас від інших країн.
Пісня і танець, музика та слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва!


Від виконавчого комітету і депутатського корпусу Чорнобаївської селищної ради вітаэмо Вас із професійним святом! Ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару, невичерпною енергією, збагачуючи мистецьку скарбницю Чорнобаївщини творчими здобутками, які знані не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Щиро вдячні працівникам відділу культури і туризму райдержадміністрації, районному, селищному будинку культури, клубним установам, бібліотечним закладам, учасникам аматорських колективів Чорнобаївської громади за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки. Без Вас не проводилося б жодне свято, патріотичний захід чи виставка. Саме завдяки Вашому таланту та наполегливій праці всі заходи відбуваються на вищому рівні!

Бажаємо кожному із Вас теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Вітаємо з нагоди Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва та з п’ятирічним ювілеєм на посаді начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлану Шаповал!

Дякуємо за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури Чорнобаївського краю, популяризацію сучасних підходів проведення культурно-масових заходів, активну допомогу та сприяння у проведенні селищних заходів.

Ви є прикладом відмінного, креативного та справедливого керівника, гідним наставником культурної спадщини Чорнобаївщини!

Фото без опису

Бажаємо Вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.
Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії та сподівання, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. І нехай зміни, які чекають Вас у майбутньому, стануть ще однією сходинкою у професійному зростанні та належно оцінюються керівництвом!

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь