Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Програма розвитку фізичної культури і спорту в дії

Дата: 21.06.2017 10:49
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

Вчора селищний голова Алла Мірошниченко та секретар Олексій Саюн завітали з візитом, для вручення спортивного інвентарю, на тренування селищних  футболістів.

Відповідно до селищної комплексної програми «Розвитку фізичної культури і спорту на 2015-2020 роки», селищною радою придбано та передано селищному футбольному клубу новий спортивний інвентар, а це: футбольні, волейбольні та міні-футбольні м’ячі, комплект манішок, воротарські рукавиці, новий додатковий комплект воротарської форми.

Фото без опису

«Нам потрібне здорове населення, а цього можна досягти займаючись фізичною культурою та спортом, - говорить селищний голова Алла Мірошниченко, - сьогодні я впевнилися, що дуже багато жителів Чорнобаївської громади люблять спорт і вік цьому не є перешкодою. На Центральному стадіоні Чорнобаю, поруч з досвідченими ветеранами спорту тренуються і зовсім юні, майбутні талановиті футболісти. Це є свідченням того, що спорт в селищі розвивається і комплексна програма «Розвитку фізичної культури і спорту на 2015-2020 роки» є дієвою і потрібною. Приємно вражена нашою селищною футбольною командою, яка практично повністю сформована з місцевих вихованців футболу». 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь