A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Програма розвитку фізичної культури і спорту в дії

Дата: 21.06.2017 10:49
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

Вчора селищний голова Алла Мірошниченко та секретар Олексій Саюн завітали з візитом, для вручення спортивного інвентарю, на тренування селищних  футболістів.

Відповідно до селищної комплексної програми «Розвитку фізичної культури і спорту на 2015-2020 роки», селищною радою придбано та передано селищному футбольному клубу новий спортивний інвентар, а це: футбольні, волейбольні та міні-футбольні м’ячі, комплект манішок, воротарські рукавиці, новий додатковий комплект воротарської форми.

Фото без опису

«Нам потрібне здорове населення, а цього можна досягти займаючись фізичною культурою та спортом, - говорить селищний голова Алла Мірошниченко, - сьогодні я впевнилися, що дуже багато жителів Чорнобаївської громади люблять спорт і вік цьому не є перешкодою. На Центральному стадіоні Чорнобаю, поруч з досвідченими ветеранами спорту тренуються і зовсім юні, майбутні талановиті футболісти. Це є свідченням того, що спорт в селищі розвивається і комплексна програма «Розвитку фізичної культури і спорту на 2015-2020 роки» є дієвою і потрібною. Приємно вражена нашою селищною футбольною командою, яка практично повністю сформована з місцевих вихованців футболу». 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь