A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В селищі відбувся фінал Чемпіонату шкільних команд КВН

Дата: 17.05.2017 10:52
Кількість переглядів: 669

Море позитивних емоцій та хороший настрій, саме таку атмосферу створили юні обдарування суботнього травневого вечора в Чорнобаївському будинку культури, граючи фінал Чемпіонату району з КВН – 2017 року. 

До фіналу потрапило 5 команд, які представляли Чорнобаївську гімназію, Чорнобаївську ЗОШ №1, Чорнобаївську ЗОШ №2 та Великоканівецікий НВК. Тема гри на передодні літа – відпочинок.

Вирішувати долю кращої команди вже не вперше довірили селищному голові Аллі Мірошниченко, яку було включено до складу журі, так, як багато жартів стосувалися життя Чорнобаю. Учасники КВН на льоту підхоплюють події, що відбуваються в селищі і втілюють їх в жарти.

Так, юні кавеенщики не оминули стороною нічні рейди, які проводяться комісією селищної ради, ремонт доріг селища та життя в молодіжному середовищі.

За результатами всіх конкурсів перемогу та кубок отримала команда «Дорослі діти» (Чорнобаївської ЗОШ №2), друге місце посіла команда Кожаний баян» (Чорнобаївської гімназії), третє - «2 гіга» (Чорнобаївської ЗОШ №1). Лауреатами КВН стали команди «Шо?» (Чорнобаївська гімназія) та «No comments» (Великі Канівці). Кращими акторами сезону визнано Анну Вовк та Артура Вовк.

"Сміх продовжує життя і сьогодні я в цьому впевнилися. Наші діти найкращі, я захоплююсь ними та завжди буду захоплюватися. Не кожен населений пункт області може похвалитися такою кількістю команд КВН, як Чорнобай. Це велика заслуга самих дітей, їх батьків і тих людей, без яких КВНу в Чорнобаю не було б, це Андрій Купчин, Аня Купчин, Олена Палій. І цими людьми список не обмежується, адже в нас є дорослі кавеенщики, у яких наші діти беруть приклад.

Інколи дитячі жарти розкривають проблеми, які існують в селищі і ми  прислуховуємося до думки наших молодих талантів. Адже сьогодні саме від нас залежить, яким буде Чорнобай в майбутньому», - поділилась своїми враженнями від гри селищний голова Алла Мірошниченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь