Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобаївські "Вікінги" тріумфально завершили сезон спортивних протистоянь в 2018-му році

Дата: 20.12.2018 10:52
Кількість переглядів: 810

   Амбіційна, молода та наполеглива Чорнобаївська спортивна команда «Вікінг» постійно доводить, що спорт в Чорнобаївській громаді є, він постійно розвивається та збирає навколо себе ще більше молоді. Адже ці спортивні хлопці та дівчата постійно доводять, що коли дійсно є бажання – можливості знаходяться завжди. Днями, в м. Київ, «вікінгівці» знову змагалися на помості та вибороли найбільшу кількість переможних титулів. Спортивна команда гідно завершила в цьому році власний спортивний календар та привезла до рідного Чорнобая нові спортивні здобутки.  

Фото без опису   Кубок Києва та Київської області з пауерліфтингу та окремих вправ UPC, що проходив нещодавно в столиці України, зібрав на помості велику кількість серйозних суперників. Проте, Чорнобаївська команда гідно продемонструвала власні спортивні амбіції та виборола нові рекорди. На змагання прибула чи не найбільша кількість учасників СК «Вікінг» - 12 хлопців та 9 дівчат. Більшість з них є досвідченими та титулованими спортсменами, тому їм добре відомий дух суперництва та неабиякої напруги. Нові учасники  спортивної команди набиралися досвіду вперше, хоча також продемонстрували неабияку силу та витримку під час змагань. Чорнобаївських спортсменів на захід прибув підтримати Президент СК «Вікінг» Григорій Душейко, який опікується командою на постійній основі, допомагаючи їм як морально, так і фінансово.

   На заході тривала неабияка напруга два дні поспіль. Наші земляки склали гідну конкуренцію спортсменам з різних областей України. Чорнобаївські «Вікінги» взяли участь в 33 вправах та вибороли 21 золоту, 6 срібних, 1 бронзову та 4 нагороди в Абсолютній першості, ставши Чемпіонами та Призерами Кубку Києва та Київської області з пауерліфтингу та окремих вправ 2018. За вагомий внесок в розвиток спорту серед населення було нагороджено мецената проведення чемпіонату Світу, спонсора проведення Кубку Києва, Президента команди «Вікінг» Григорія Душейка. Крім того, відзнакою «Спортсмен Року 2018» було нагороджено капітана команди Валентина Гонтара.

Фото без опису   Вітаємо Чорнобаївську команду з черговими перемогами та гідним протистоянням. Ви постійно доводите власним прикладом, що СК «Вікінг» - гордість Чорнобая! Продовжуйте в тому ж напрямку, впевнено перемагайте та ніколи не звертайте назад! Успіхів Вам, витримки, здоров’я та наснаги! Нехай той особистий внесок, який Ви робите для розвитку Чорнобаївщини спортивної, повертається Вам сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь