A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Жителі Чорнобаївської громади передали гуманітарну допомогу в зону АТО

Дата: 17.01.2019 10:54
Кількість переглядів: 672

   Чорнобаївською селищною радою, спільно із громадським діячем Анатолієм Гичкою, було оголошено про збір допомоги для бійців, які захищають  кордони України в зоні бойових дій. Про благодійну акцію повідомлено місцеві підприємства та організації, які відповідально віднеслися до цього завдання та надали чималу кількість продукції і речей домашнього вжитку для українських захисників.

   Селищний голова, трудовий колектив та депутатський корпус Чорнобаївської селищної ради висловлюють щиру вдячність за небайдужість та активну участь у зборі гуманітарної допомоги українським бійцям. Адже, лише  за кілька днів вдалося зібрати велику кількість домашньої консервації, різноманітних заготовок, овочів, побутових речей, миючих засобів та різноманітних продуктів харчування.

Фото без опису   За проханням бійців, апаратом Чорнобаївської селищної ради було придбано молотки, господарські товари, акумулятор для вантажного автомобіля, солодощі та засоби особистої гігієни.

Фото без опису   

 

 

 

   В новорічно-різдвяній гуманітарній доставці на українських захисників чекають теплі шкарпетки та рукавиці, виготовлені власноруч місцевою майстринею Валентиною Слободяник, та різноманітні дитячі малюнки і листівки з хорошими новинами та словами вдячності від дошкільнят і учнівської молоді.   

       

 

 

 

 

   Особлива подяка працівникам закладу дошкільної освіти «Вишенька» і представникам комунальних підприємств «Чорнобай ринок» та «ВУЖКГ». Саме за сприяння цих людей вдалося зібрати більше, ніж очікувалося. 

                           Фото без опису  Невдовзі гуманітарний вантаж дістанеться до українських бійців, які захищають нашу Батьківщину від агресора в місті Попасна, Луганської області.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь