A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В селищі триває капітальний ремонт вулиці Центральна

Дата: 17.05.2017 11:17
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

Нині тривають роботи по капітальному ремонту частини вулиці Центральна. Її мають завершити до кінця року відповідно до договору.

На сьогодні вже від фрезеровано ділянку дороги на якій буде покладений новий асфальт. Продовжуються роботи по установленню бордюрів та укладці вирівнюючої основи дороги.

Минулого року селищним головою та депутатами селищної ради прийнято радикальне рішення про початок капітального ремонту вищевказаної дороги на ділянках де стан дорожнього покриття катастрофічний.

Фото без опису

Капітальний ремонт проводиться відповідно до проекту ремонту дорожнього покриття вул. Центральна, розробленого Черкаським відділом комплексного проектування Державного підприємства – Український Державний інститут з проектування об'єктів дорожнього господарства.

Фото без опису

«Як не складно, але мені і селищним депутатам вдалося віднайти кошти на сучасний ремонт частини головної вулиці Чорнобаю. Ця сума становить близько 5 млн. грн. і для селищного бюджету це не мала сума. Підрядника було обрано за допомогою системи електронних закупівель «Прозоро», як і вимагає діюче законодавство України.

Шкода лише, що все навантаження по ремонту головної вулиці покладено на селищний бюджет. Була пропозиція залучити кошти з районного бюджету, але депутати районної ради таку ініціативу не підтримали, то ж приходиться надіятися лише на власні сили» -  повідомила селищний голова Алла Мірошниченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь