A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ФК "Колос" та "Ветеран" отримали нагороди за І та ІІ місця у обласних чемпіонатах

Дата: 14.11.2016 11:22
Кількість переглядів: 450

30 жовтня відбулася вирішальна гра Першості Черкаської області з футболу 2016 року в першій лізі, в якій футболісти Чорнобаївського футбольного клубу „Колос” вибороли путівку до вищої ліги чемпіонату області 2017 року.

В турнірі загалом проведено 20 ігор. В 15 з них „колосівці” отримали перемогу, 3 було зіграно в нічию, і лише 2 гри принесли чорнобаївцям поразку. В архіві команди - 51 забитий м’яч, і це дало право ФК „Колос” посісти І місце в турнірній таблиці Першості Черкаської області з футболу 2016 року в першій лізі.

Тож  днями в Чорнобаївській райдержадміністрації за перемогу в першості Черкаської області з футболу 2016 р. серед команд першої ліги Грамотами районної державної адміністрації та районної ради, грамотами федерації футболу Черкаської області нагороджено чемпіонський склад команди ФК „Колос” (капітан Олександр Клименко).

Разом із молодіжною командою заслужені нагороди отримали і ветерани футболу. За ІІ місце у чемпіонаті області з футболу серед команд ветеранів 2016 року. Грамотами райдержадміністрації та райради відзначено чорнобаївську команду „Ветеран” (капітан Віталій Шепель).

 

Отримали спортсмени і подарунки від спонсорів та почесних гостей, які завітали на нагородження. А у відповідь за постійну підтримку меценати отримали подяки від команди „Колос” та федерації футболу Чорнобаївського району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь