A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про ініціативу селищного голови говорили в селі Старий Коврай

Дата: 02.03.2020 11:25
Кількість переглядів: 436

   Цієї суботи селищний голова Алла Мірошниченко та заступник керівника секретаріату Чорнобаївської районної ради, депутат районної ради Анатолій Чупрун зустрілися із сільським головою Анатолієм Савченком, депутатами районної і сільської ради та жителями села Старий Коврай.

Фото без опису   Представники Чорнобая поінформували жителів громади щодо доцільності такої ініціативи, зазначили головні переваги та озвучили основні фінансові перспективи. Жителі села активно обговорювали ініціативу селищного голови Чорнобая, задавали різноманітні питання та надавали власні пропозиції.
Фото без опису
    На громадське обговорення прибув і голова Іркліївської ОТГ Іван Поїздник, який зауважив, що створена в 2017 році громада із двох сільських рад (Іркліївської та Мельниківської) розвивається та має на меті чимало перспектив.

Фото без опису   Очільник єдиної в Чорнобаївському районі об’єднаної територіальної громади зауважив, що процес об’єднання потребує чимало часу, знань, сил та терпіння. Він зазначив, що Іркліївська ОТГ – самодостатня громада, в якій функціонують заклади інфраструктури, є повне взаєморозуміння із підприємцями та роботодавцями, розвивається комунальне господарство та є хороше транспортне сполучення як між населеними пунктами громади, так і в межах району та області.           

 Під час громадського обговорення ініціативи селищного голови Алли Мірошниченко громада так і не визначилася зі своїм рішенням. Тривали дискусії як між жителями села, так і між представниками влади. Жителі села Старий Коврай не стали поспішати зі своїм рішенням та відклали голосування на наступне громадське обговорення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь