A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проблема закриття автостанції обговорювалася на сесії селищної ради

Дата: 25.06.2018 11:29
Кількість переглядів: 569

   Болюче питання про закриття автостанції в селищі Чорнобай обговорювалося і на сесії селищної ради, яка відбулася 22 червня.

     Депутати занепокоєні новиною про те, що ПРАТ "ЧЕРКАСИ ОПАС" закрив своє відділення в селищі.

Фото без опису

     За кошти Чорнобаївської селищної ради було облаштовано громадський туалет на задньому дворі колишнього готелю, встановлено стільці в залі очікування. Умови перебування пасажирів були задовільні. Проте, зі слів керівництва ПРАТ "ЧЕРКАСИ ОПАС" стало зрозуміло, що вони не пройшли атестацію і їм не рентабельно утримувати відділення в Чорнобаївському районі. Постійні зустрічі та обговорення з керівництвом підприємства не дало позитивних результатів, з початку червня 2018 року ПРАТ "ЧЕРКАСИ ОПАС" припинило свою діяльність. Проте зал очікування, туалет, елементи благоустрою (лави та урна для сміття) залишаються.

   Депутати селищної ради не задоволенні такою ситуацією. Більш того, дане питання було внесено на розгляд сесії, де запропоновано утримувати консьєржів за кошти із селищного бюджету. Відтепер, на території колишнього готелю будуть працювати відповідальні працівники, які, позмінно, будуть надавати інформацію щодо руху автобусів, допомагати пасажирам під час посадки та висадки, слідкувати за чистотою у фойє готелю та на прилеглій території. Пасажири зможуть чекати автобус де й раніше, квитки можна буде придбати у водія автобуса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь