A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про виконання минулорічного бюджету, затвердження калькуляції на транспортні послуги та стан виховання дітей говорили на виконкомі (Із 1-го засідання виконавчого комітету)

Дата: 07.02.2020 11:32
Кількість переглядів: 427

    Відбулося засідання 28 січня. Розглянуто 5 питань порядку денного.

   Про виконання селищного бюджету за 2019 рік доповіла начальник фінансово-господарського відділу апарату селищної ради - головний бухгалтер Тамара Канюка. Після вичерпних відповідей на запитання щодо минулорічних доходів і видатків члени виконкому передали на затвердження сесії селищної ради звіт про виконання селищного бюджету за 2019 рік по доходах загального фонду в сумі 20774037,08 грн., по видатках - 16915012,05 грн., по доходах спеціального фонду в сумі 769613,69 грн., по видатках - 8615309,44 грн. 

   Потому розглянули питання про присвоєння поштової адреси кільком об’єктам нерухомого майна, згідно подання ТОВ «Чорнобайпродсервіс».

   Затвердили проектно-кошторисну документацію на ремонт вул. Жовтнева (2 ділянка) із загальною кошторисною вартістю 287,420 тис. грн.
Фото без опису
   Після тривалого обговорення затвердили калькуляцію на транспортні послуги автобуса Merсedes-Benz на 2020 рік Чорнобаївському комунальному підприємству «ВУЖКГ». Послуги цього автобуса надаються жителям Савківки для перевезень між населеними пунктами, установам державної та комунальної власності для перевезення спортсменів, учнів та викладачів дитячої школи мистецтв, аматорських колективів для поїздок на змагання, конкурси, фестивалі. Також цим транспортом користуються жителі громади при проведення похоронних заходів. Для здешевлення вартості даної послуги для окремих категорій споживачів, зокрема для жителів села Саківки та для проведення похоронних заходів було прийнято рішення встановити її нижче за собівартість (50%). Різниця буде компенсувана виробнику послуг із селищного бюджету. Ціна за годину даних перевезень становить195,25 грн. Для інших споживачів (фіз. осіб) – 380,50 грн.; для підприємств – 418,39 за год. У подальшому ціни будуть коригуватися та розробляються калькуляції на інші послуги з перевезень.

   Нелегко давалося рішення з питання про утримання, навчання та виховання неповнолітньої дівчинки в сім’ї жительки селища К.

 Розглянувши подання директора школи, де навчається 9-класниця, вислухавши психолога навчального закладу, начальника Служби у справах дітей РДА Юрія Волоха, фахівця із соціальної роботи селищної ради Оксану Кулик, маму, в якої ще дві неповнолітні доньки, та саму дев’ятикласницю, члени виконкому вирішили попередити гр. К. за неналежне виховання, утримання та навчання відносно неповнолітньої 2005 р.н., а фахівцю із соціальної роботи тримати на постійному контролі стан утримання, навчання та виховання дівчинки. На одному із найближчих засідань питання буде розглянути ще раз, адже, як свідчать факти, учениця регулярно пропускає навчання без поважних причин, на зауваження педагогів майже не реагує, часто не ночує вдома, а мати не приділяє належної уваги навчанню та вихованню дочки. У випадку, якщо позитивної динаміки не спостерігатиметься, дитину можливо вилучать із сім’ї. 

   Відрадно, що після бесіди наодинці із членами виконкому дівчина пообіцяла виправити поведінку, закінчити 9 класів та вступити до професійного навчального закладу. Чи додержить вона слова, дізнаємося згодом.

Інна ЧМИХАЛО
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь