A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Направлено звернення до депутатів Чорнобаївської районної ради

Дата: 31.05.2017 11:39
Кількість переглядів: 510

Фото без опису

На пленарному засіданні дев’ятнадцятої чергової сесії Чорнобаївської селищної ради VII скликання одноголосно підтримано депутатський запит секретаря селищної ради Олексія Саюна «Про звернення до депутатів Чорнобаївської районної ради», щодо сприяння в фінансовій підтримці та наданні субвенції з районного бюджету в розмірі трьох мільйонів гривень на капітальний ремонт частини вулиці Центральна, так, як даною вулицею користуються майже всі жителі району, а коштів селищного бюджету на її ремонт не вистачає.

Нещодавно було направлено до Чорнобаївської районної ради рішення сесії від 18.05.2017 № 19-18/VII Про депутатський запит Саюна О. Б.

Фото без опису

«В зв’язку з тим, що усні пропозиції селищного голови та окремих депутатів, про залучення коштів районного бюджету для капітального ремонту частини вулиці Центральна, не були підтримані депутатами районної ради, нами прийнято рішення розглянути дану проблему на черговій сесії селищної ради, так, як стан головної дороги селища з кожним роком погіршується, а коштів селищного бюджету на капітальний ремонт не вистачає. Проводити ямковий ремонт деяких ділянок взагалі не доцільно», - говорить секретар селищної ради Олексій Саюн.

«Прикро, що з проблемою головної дороги ми залишилися наодинці. Селищний бюджет настільки мізерний, що як би ми не старалися, нам буде не під силу побороти проблему розбитих доріг селища. Шкода, що наші депутати Верховної ради, обласної ради, районної ради не бачать однієї з головних проблем селища і навіть не намагаються нам в цьому допомогти. Центральною вулицею користуються майже всі жителі району, а навантаження по утриманню та ремонту цієї дороги лягає на плечі лише селищного бюджету», – зазначив депутат селищної ради Володимир Авраменко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь