A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Отже, сьогодні вирішальний день - МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020

Дата: 25.10.2020 11:50
Кількість переглядів: 464

   В Чорнобаївській громаді, де виборців більше десяти тисяч, місцеву владу обиратимемо по новій пропорційній системі з відкритими списками. Громадяни обиратимуть партію та конкретного депутата від політичної сили. Таким чином виборець впливає на шанс кандидата стати депутатом незалежно від його порядкового номеру у партійному списку.

   Кожен виборець на своїй дільниці отримає 4 бюлетені та зможе обрати депутатів до Черкаської обласної ради, Золотоніської районної ради, Чорнобаївської селищної ради та проголосувати за кандидата на голову Чорнобаївської селищної ради серед 9-ти зареєстрованих.

   Одночасно з місцевими виборами відбувається всенародне опитування, ініційоване президентом України Володимиром Зеленським. Громадяни зможуть відповісти на 5 запитань.

   У випадку підвищеної температури та ознак ГРВІ, виборець має право здійснити своє волевиявлення у спеціально відведеній окремій кабінці.
Фото без опису
   Обов`язково потрібно приходити до дільниці в захисній масці та рукавичках, бажано зі своєю ручко та дотримуватися дистанції! Намагайтеся не затримуватися в приміщенні та при можливості не беріть із собою дітей!

   Не забудьте взяти із собою паспорт або ID-картку.


   Вибори в умовах пандемії дещо незвичні для всіх нас! Проте, кожен може подбати про власну безпеку на території виборчої дільниці, як і під час відвідування магазину.

   Участь кожного свідомого громадянина у місцевих виборах 2020 - майбутнє всіх жителів Чорнобаївської громади на найближчі п’ять років.

   Сьогодні - важливий день! Прийдіть на виборчу дільницю, оберіть тих, кого вважаєте гідними представниками влади на місцях та проголосуйте.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь