A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Творчо звітувала Чорнобаївська громада

Дата: 25.03.2019 12:07
Кількість переглядів: 599

   23 березня 2019 року, в районному будинку культури, відбувся творчий звіт Чорнобаївської громади, де звітувала селищний голова Алла Мірошниченко про виконану роботу за 2018 рік. Очільниця селища прозвітувала про роботу апарату Чорнобаївської селищної ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету, повідомила про виділення коштів та озвучила плани на наступний 2019-й рік. Основною проблемою, яка є найбільш актуальною не тільки для жителів Чорнобая, а й всього району є капітальний ремонт вулиці Центральної. Алла Мірошниченко надала актуальну інформацію населенню щодо цієї ситуації та запевнила, що селищна рада працює в даному напрямку для того, щоб якнайшвидше вирішити це болюче питання.

Фото без опису   «Наразі, в Чорнобаївському відділі Золотоніської прокуратури відкрито кримінальне провадження за яким задоволено клопотання слідчого про призначення будівельно – технічної експертизи, результати якої у органу досудового слідства на даний час відсутні. Чорнобаївською селищною радою була перерахована проектно – кошторисна документація на капітальний ремонт вулиці Центральної та подані документи на проходження експертизи. Після чого буде знову оголошено тендер на проведення робіт на даній ділянці дороги.» - повідомила Алла Мірошниченко.

Фото без опису   Під час звіту було поінформовано громаду і з приводу інших проблемних питань, надано роз’яснення щодо санітарного стану по вулицях, повідомлено про інфраструктуру та використання бюджетних коштів, благоустрій Чорнобая і Савківки. Присутні мали змогу переглянути презентацію до звіту, де містилася вся інформація щодо коштів, подій та закупівель, які були озвучені.

Фото без опису   Завершуючи свій виступ, селищний голова виконала приємну місію – вручила грамоти та грошові сертифікати аматорам народного мистецтва. За значний внесок у розвиток, популяризацію самодіяльного хореографічного мистецтва і естетичне виховання дітей, високий виконавський рівень і художню майстерність та активну творчу діяльність грамотою та грошовим сертифікатом нагороджено народний танцювальний колектив «Фієста» Чорнобаївського районного Центру дитячої та юнацької творчості (керівник - Лариса Тріандафіліді), за високу майстерність, режисерський та організаторський талант, високий професіоналізм та активну участь в організації і проведенні селищних заходів грамотою та сертифікатом на придбання сценічного костюму нагороджено Удовенко Оксану Олексіївну, режисера районного будинку культури, за плідну працю на користь територіальної громади, вагомий внесок у розвиток української національної культури та активну участь в громадському житті селища грамотою Чорнобаївської селищної ради нагороджено директора селищного будинку культури Григорія Супруна. Грамотою також нагороджено вокальний ансамбль викладачів школи мистецтв «Злагода» - за вагомий внесок у розвиток культури селища, популяризацію української пісні та активну життєву позицію.  

Фото без опису   Після офіційної частини та нагородження розпочався святковий концерт, присвячений Всесвітньому дню поезії. Віршованими рядками місцевих поетів – Антоніни Перехрест, Василя Копиці та Віри Тараненко, під чуттєві твори тріо піаністок "Парафраз" дитячої школи мистецтв ведуча заходу Оксана Удовенко оголосила про початок творчого звіту, де демонстрували свої таланти місцеві аматори сцени та представники гуртків художньої самодіяльності Чорнобаївської громади різного віку. Захід був переплетений талановитими виступами аматорів народного мистецтва із поетичними творами місцевих поетів. Красиво вбрана сцена та надзвичайні відео-замальовки до кожного номеру, підготовлені художником районного будинку культури Софією Зубенко, додавали до святкового заходу ще більше сучасності та надзвичайності, поєднуючи творчість та поезію в єдине ціле. 

Фото без описуФото без описуФото без опису   Глядачі не скупилися на оплески, переглядаючи виступи талановитих тріо бандуристок «Жадана» ДШМ, тріо піаністок «Парафраз» ДШМ, вокально-інструментального ансамблю РБК (керівник Віктор Соська), вокального квартету «Злагода» ДШМ, народного аматорського гурту «Перевесло» та народного аматорського хору «Візерунок» РБК (керівник - Заслужений працівник культури України Борис Камінський), народного аматорського хору ветеранів праці «Житограй» СБК (соліст Дмитро Пономаренко, керівник - Заслужений працівник культури України Василь Нестеренко), вокального квартету у складі Віктора Перехреста, Анатолія Ляпкала, Антоніни Черниш  та Лариси Чорненко. Надзвичайно красиві сольні номери підготували Анатолій Лут та Валентина П’ятікова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису  Поетичними рядками радувала всіх гостей свята місцева поетеса Віра Тараненко. Хореографічні постановки народного танцювального колективу «Фієста» (керівник - Лариса Тріандафіліді), хореографічного колективу «Мальви» та дитячого хореографічного ансамблю «Непосиди» селищного БК (керівник – Тетяна Зубенко) не залишили байдужим нікого.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

   Дует Валентини П’ятікової та Анатолія Ляпкала, з хореографічною композицією колективу «Мальви» був завершальним в програмі творчого звіту Чорнобаївської громади. Глядачам сподобалася концертна програма, про це свідчили гучні оплески та піднесений настрій всіх, хто виходив із концертної зали.

Фото без опису   Для всіх бажаючих в холі районного будинку культури була оформлена фотозона для фотографування, яку виготовила викладач художнього класу дитячої школи мистецтв Інна Кириченко.

Фото без опису   Каву, чай та солодощі пропонували гостям заходу представниці танцювального колективу «Мальви» селищного будинку культури.

Фото без опису   Дякуємо СТОВ «Агроко», ПП «Віктор і К», ПП Ірині Чіпі та ПП Віталію Байді за надану допомогу у проведенні творчого звіту!

(Фото з архіву редакції газети "Наше слово")

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь