A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

УВАГА, ЗАПРОВАДЖЕННЯ ПРЕВЕНТИВНИХ ЗАХОДІВ!

Дата: 27.04.2020 12:08
Кількість переглядів: 355

   В зв’язку з підтвердженими випадками хворих на COVID-19 в Чорнобаївській громаді, з 27 квітня, працівниками благоустрою комунального підприємства КП «ВУЖКГ» будуть оброблятися під’їзди багатоквартирних будинків та громадські місця, де можлива ймовірність зараження коронавірусною інфекцією.

   Просимо бути обережними під час проведення протиепідемічних заходів та не знаходитися на території, що обробляється хлоровмісткими дезінфікуючими розчинами!  

   Як показує практика, превентивні заходи є ефективними. Адже доведено, що вірус передається повітряно-крапельним шляхом та певний час залишається на різних поверхнях. Вчені довели той факт, що, переважно, люди інфікуються саме через тривалий контакт з поверхнею, де залишився вірус. 
   Чорнобаївська селищна рада запроваджує превентивні заходи та розпочинає дезінфікувати місця масового скупчення людей і під’їзди багатоповерхових будинків. В ході роботи використовуються розчини гідрохлориду натрію марки А та хлорантоїн в оптимальній концентрації в залежності від території, що обробляється.

   Подібні заходи проводяться в тих населених пунктах Черкаської області, де підтверджені випадки інфікування. Маємо надію, що таким чином можливо зупинити поширення коронавірусної інфекції і в Чорнобаївській громаді.
   Долучайтеся до основних профілактичних заходів щодо недопущення COVID-19: мийте підлогу, дверні ручки та перила із застосуванням хлоровмістких та спиртових розчинів.

   Просимо з розумінням відноситися до превентивних заходів.

   Бережіть себе і своїх близьких!

   Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь