A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

32-га сесія VII скликання розпочалася хвилиною мовчання

Дата: 22.08.2018 12:21
Кількість переглядів: 467

   Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, пункту 8 частини 1 статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновки та пропозиції постійної комісії селищної ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, в зв’язку із передчасною смертю депутата Чорнобаївської селищної ради Володимира Анатолійовича Мірошниченка, 32-га сесія VII скликання розпочалася хвилиною мовчання, де одноголосно було прийнято рішення про дострокове припинення його повноважень як депутата селищної ради.

   Володимир Анатолійович прагнув зробити для селища Чорнобай все можливе задля гідного життя майбутніх поколінь. Він ніколи не стояв осторонь проблем селища, завжди дослухався до кожного та намагався давати хороші поради в різноманітних ситуаціях. Прикро, коли працюючи злагоджено та продуктивно кілька років поспіль, депутатський корпус вимушений голосувати про дострокове припинення повноважень свого колеги.

   Після вшанування пам’яті Володимира Анатолійовича Мірошниченка депутати включилися в роботу, де обрали секретаріат 32-гої сесії та розглянули ще 12 питань порядку денного.

Фото без опису   Депутати внесли зміни до «Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства селища смт Чорнобай на 2016-2020 роки», передбачивши захід про відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги, що затверджувалися або погоджувалися рішенням виконавчого комітету селищної ради, та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання). Своїм рішенням народні обранці внесли зміни до рішення Чорнобаївської селищної ради від 22.06.2018 №30-7/VІІ «Про встановлення розміру орендної плати за землі в межах смт Чорнобай та с.Савківка на 2019 рік», де передбачили максимальний розмір орендної плати при передачі землі терміном понад 10 років. Зміни вступлять в дію з 1 січня 2019 року.

   Крім того, депутати прийняли до відома інформацію про виконання селищного бюджету за І півріччя 2018 року, внесли зміни до рішення селищної ради від 20.12.2017 року №26-17/ VIІ «Про селищний бюджет на 2018 рік», проголосували за проведення конкурсу з продажу майна селищної комунальної власності, затвердили кошторисну документацію на капітальний ремонт водопроводу по вулиці Гоголя та на капітальний ремонт вуличного освітлення по вулицях Чкалова (ТП 494, паркова зона) і Гагаріна (ТП 350 ДНЗ «Вишенька»).  

Фото без опису   З метою сталого розвитку території селища та створення сприятливих умов для життєдіяльності територіальної громади, розглянувши клопотання жителя селища Чорнобай, депутати Чорнобаївської селищної ради надали дозвіл на розробку детального плану по вулиці Центральній, 97. В ході роботи було розглянуто і ряд земельних питань.

   Наприкінці 32-гої  сесії VII скликання було обговорено питання капітального ремонту дороги по вулиці Центральній та встановлення дитячих майданчиків по селищу Чорнобай.

   Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорнобаївської районної ради Любов Тарасенко та головна медична сестра, депутат селищної ради, Світлана Довбиш подякували селищному голові та депутатам селищної ради за виділення коштів на придбання авто для спеціалістів закладу.  Така покупка була необхідною та дуже важливою для медичного закладу. Відтепер надання вчасної кваліфікаційної медичної допомоги чорнобаївчанам відбувається швидше та якісніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь