A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ФК Чорнобай закріпився в лідерах першості району по футболу

Дата: 27.06.2017 12:24
Кількість переглядів: 524

В останній грі першого кола чемпіонату району по футболу у першій лізі, команда Чорнобай приймала команду села Жовнино. Господарям поля потрібно було перемагати, щоб доказувати небезпідставність свого перебування на вершині турнірної таблиці.

З перших хвилин гри вболівальники мали змогу спостерігати цікаву та конструктивну гру у виконанні наших хлопців. Варто відзначити Євгена Нікітенка та Ігоря Ольхового, які раз-по-раз змушували нервувати захисників команди суперника. 

Завдяки діям Ігоря Ольхового в середині першого тайму, вдалося відкрити рахунок у матчі. Він вийшовши на побачення з голкіпером, не залишив супернику жодних шансів – 1:0. На останніх хвилинах першого тайму вже Нікітенко Євген повинен був подвоювати рахунок. Після відмінно розіграної комбінації, Євген поцілив у перекладину воріт.

Другий тайм тільки розпочався, як рахунок став вже 2:0. Карпич Анатолій промчався по правому флангу і виконав навісну передачу до штрафного майданчика супротивника, де її вдало замкнув Ігор Ольховий, оформивши таким чином дубль. Варто відзначити цього молодого футболіста, який уже знаходить порозуміння з партнерами з пів слова.

Надалі ініціативою продовжували володіти господарі поля, створюючи небезпеку біля воріт суперника. Однак голів глядачі вже не побачили. Гості намагалися відігратися. Мабуть, мали право сподіватися на те, що їм це вдасться, але відповідали лише ударами з дальньої дистанції, які не несли серйозної загрози нашим воротам, хіба що можна згадати момент наприкінці матчу, коли з дальнього пострілу м’яч рикошетом від нашого гравця пролетів поруч зі стійкою, але і в тому епізоді голкіпер Віталій Філоненко котролював ситуація. Загалом другий тайм важко було назвати видовищним і багатим на події.

ФК Чорнобай грав в такому складі: Філоненко Віталій – Настенко Павло (Гордій Ігор), Тріандафіліді Дмитро, Жовтов Ігор (к), Войцях Микола (Шевченко Тарас) – Нікітенко Олександр (Доброштан Сергій), Шевченко Валентин, Головня Владислав, Карпич Анатолій (Яковенко Сергій) - Нікітенко Євген (Сосунов Андрій), Ольховий Ігор. Тренер команди – Сосунов Іван.

«По сьогоднішній грі не сподобались дії керівництва команди суперника, які свідомо порушували норми регламенту. Провокаційні дії жовнинських футболістів ледь не спричинили до масової бійки між командами. На даний час команда завершила перше коло на верхівці турнірної таблиці вигравши всі ігри та одного разу зігравши в нічію, за що хочеться висловити подяку всім гравцям без виключення. Також слова великої вдячності заслуговує селищний голова та депутатський корпус Чорнобаївської селищної ради, ПП «Імперіал плюс», які роблять все можливе для підтримки та розвитку молодої команди.  Хотілося, щоб на домашні ігри приходило більше вболівальників, бо футбол це гра не тільки для гравців на полі, а й для глядачів, які перебуваючи та підтримуючи команду на трибунах, змушують хлопців більше віддаватися на полі. Наразі в чемпіонаті триватиме перерва до 20 серпня тож трохи відпочинемо та будемо готуватися до другого кола, яке обіцяє цікаву боротьбу за перемогу в першості до останнього туру», - прокоментував після гри граючий тренер команди Іван Сосунов.

Інші матчі в першій лізі закінчились з такими рахунками:

Вереміївка 2 – Мала Бурімка 1:3

Москаленки – Лукашівка 2:9

Велика Бурімка – Крутьки 3:0

Турнірна таблиця

М

Команда

І

В

Н

П

М

О

1.

Чорнобай

7

6

1

0

20 - 5

19

2.

Мала Бурімка

7

5

1

1

34 - 9

16

3.

Вереміївка  2

6

4

0

2

17 - 9

12

4.

Жовнино

7

3

1

3

16 - 20

10

5.

Лукашівка

7

3

0

4

28 - 19

9

6.

Крутьки

6

2

1

3

26 - 22

7

7.

Велика Бурімка

7

1

1

5

8 - 22

4

8.

Москаленки

7

0

1

6

7 - 50

1

Бомбардири команди ФК Чорнобай після першого кола:

1. Сосунов Андрій – 5 голів.

2. Ольховий Ігор – 4 гола.

3-4. Тріандафіліді Дмитро – 3 гола.

3-4. Нікітенко Євген – 3 гола.

5-6. Карпич Анатолій – 1 гол.

5-6. Головня Владислав – 1 гол.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь