A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Увага! Важлива Ваша думка!

Дата: 24.04.2018 12:45
Кількість переглядів: 559

     Будь-який населений пункт має бути комфортним та безпечним для проживання та дозвілля, а всі об’єкти загального користування – зручними, якісними та надійними. Чорнобаївською селищною радою передбачено заміну зупинок, які знаходяться в аварійному стані та розташовані на території селища. Роботи по даному напрямку, розпочаті в 2017 році, продовжуються і до сьогодні. Деякі зупинки потребували повної заміни через великі пошкодження.

    До кінця 2018 року, всі роботи з облаштування автобусних зупинок повинні бути завершені. Відповідні місця для посадки та висадки пасажирів будуть облаштовані навісом для захисту від вітру та дощу, лавами та урною для сміття.    

  За кошти селищного бюджету вже замінено аварійні зупинки на нові по вул. Центральній (навпроти «дорожнього»), вул. Черкаській (біля приміщення колишнього музею) та по вул. Шевченка. Крім того, встановлено нові зупинки на місцях очікування, де їх раніше не було, навпроти загальноосвітньої школи  №2 та по вул. Центральній (навпроти Пальмирського кладовища).

Фото без опису

   Наразі, вирішується питання із автобусними зупинками, що знаходяться по вулиці Золотоніській (навпроти ПП «Річ Ленд») та вул. Центральній (біля магазину «Жалоба»). За попередніми висновками комісії стало зрозуміло, що ці зупинки мають бути приведені до відповідного стану якомога швидше,  адже вони знаходяться в аварійному стані та найближчим часом можуть завдати шкоди не тільки здоров’ю, але й життю людей.

Фото без описуФото без опису   За попередніми підрахунками, ремонт цих зупинок може сягати близько 40 000 грн. (за одну зупинку), в той час як встановлення нової - вдвічі дешевше.

Фото без опису

Фото без опису

  Чорнобаївська селищна рада просить долучитися до обговорення цього питання всіх небайдужих жителів селища Чорнобай та висловити власну думку щодо цього.

      Варто ремонтувати дані зупинки за високу вартість, чи краще поставити нові на їх місці?

 Свої пропозиції можете надсилати за електронною адресою Chornobaysrada@ukr.net , телефонувати за телефонами: 2-27-93 (приймальна), 2-26-52 (секретар селищної ради) або долучитися до обговорення на сторінці Чорнобаївської селищної ради в Фейсбук https://www.facebook.com/groups/178864145995123/ .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь