A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

На Святу Трійцю народних пісень співали та у волейбол грали

Дата: 17.06.2019 12:50
Кількість переглядів: 439

   16 травня 2019 року в Чорнобаївській громаді відбулися заходи, де відпочити тілом та душею зміг кожен бажаючий.

   Традиційно, на кутку Бугаївка місцеві жителі організували свято, де було проведено змагання з волейболу, розваги для дітей та частування смачною юшкою і кашею. Кожен знаходив щось для себе – спортивні захоплення, пригощання стравами польової кухні чи просто спілкування із сусідами.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Родзинкою свята, традиційно, було змагання з волейболу, де участь у спортивному протистоянні взяло три команди – жителі вулиці Дружба, збірна із вулиці Центральної та команда «Титанік» зі Степової.

Фото без опису

   Переможцем цьогорічного турніру стала команда «Титанік», друге місце у збірної із вулиці Центральної та почесне третє місце посіла команда із вулиці Дружби.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   Нагородити команди прибув депутат Чорнобаївської селищної ради Микола Мовчан, який подякував активним жителям кутка за ініціативу і постійну підтримку в проведенні змагань та проведенні такого цікавого та веселого дозвілля для всіх бажаючих.

Фото без описуФото без опису   Всі команди-учасники отримали пам’ятні статуетки, а команда-переможець нагороджена головним кубком. Депутат селищної ради, житель кутка Бугаївка, ініціатор проведення заходу Юрій Гурин нагородив заохочувальними сувенірними подарунками всіх тих, хто допомагав йому в організації та проведенні святкових гулянь.

   Надвечір, на танцювальному майданчику районного будинку культури було проведено святкові заходи, де тісно перепліталися народні пісні та сучасні танці. Народний аматорський хор ветеранів праці «Житограй» селищного будинку культури став родзинкою свята та майстерно виконав понад 10 народних творів.

Фото без описуФото без опису

   Влучно доповнили програму троїсті музики селищного будинку культури, а сольний спів глядачам демонстрував Анатолій Лут. Цього вечора, над розлогою річкою Ірклій, звучали народні пісні про найголовніше - Україну, хліб та батьків.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   Цікаві та актуальні вірші про Святу Трійцю, літо та чаювання зачитала місцева поетеса Віра Тараненко. Позитиву, драйву та сучасності до свята додали виступи молодшої та старшої груп дитячого танцювального ансамблю «Непосиди» (керівник Тетяна Зубенко).

Фото без описуФото без опису   Урочисті заходи з нагоди Святої Трійці завершилися молодіжною дискотекою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь