A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Пам’ятаємо про подвиг…

Дата: 20.02.2019 12:53
Кількість переглядів: 371

   5 років минає з того часу, коли українці вийшли на Майдан для того, щоб назавжди покінчити із режимом злочинної влади та відстояти свої права на краще майбутнє.  Саме в ці дні під час Євромайдану протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. Трагічні події назавжди залишаться в серцях українців, адже наші земляки, полишивши свої родини та особисті справи відстоювали честь простого народу. Вони прагнули кращого майбутнього, гідного життя нащадкам. Подвиг учасників революції Гідності став великою історією, справжнім подвигом та впевненістю в тому, що українці готові відстояти себе та рідну Батьківщину.   

Фото без опису   Сьогодні, 20 лютого 2019 року відбулися заходи, присвячені 5-й річниці Героїв Небесної Сотні. Чорнобаївці зібралися біля пам’ятного місця на центральній площі Чорнобая, яке ще з перших днів революції Гідності стало знаковим для вшанування всіх загиблих на Майдані та в зоні АТО. Делегація прибула також на Пагорб Слави до пам’ятного знаку «Борцям за волю України».  Всі  присутні вшанували подвиг учасників революції Гідності та віддали шану тим, хто загинув протягом кривавих січневих та  лютневих днів 2014 року.

Фото без описуФото без опису   Заходи проведено за участю представників селищної та районної влади, учасників антитерористичної операції, жителів селища та району, працівників установ і організацій та громадських активістів. Всі присутні вшанували пам’ять  Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та поклали квіти.

Фото без описуФото без описуФото без опису   Герої не вмирають…

   Пам’ятаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь